Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

ELLA

 

ELLA I LYNGBY STORCENTER

På stueplan finder du Ella – Sandwich, Slice & Fries, som vi ved bliver dit nye go-to sted, når du besøger Lyngby Storcenter. På Store Torv i vores streetfood-inspirerede område finder du en lille perle, når det kommer til lækker mad, som du både kan nyde siddende i området, og som kan tages med på farten rundt i centeret eller med videre udenfor.

Vores lille madsted ligger et ufattelig hyggeligt sted i centret, som du bestemt ikke vil gå glip af. Atmosfæren, og selvfølgelig vores lækre mad, gør, at du helt vil glemme, at du befinder dig midt i et storcenter. Hos Ella i Lyngby Storcenter serverer vi udelukkende retter, som vi virkelig brænder for, og du vil derfor også kunne smage vores madkærlighed og engagement, i hver bid du tager.

 

HVAD KAN DU FÅ?

Hos Ella i Lyngby Storcenter kan du finde et bredt udvalg af sprøde italienske sandwiches og pizzaslices. Alle vores retter kan laves til en combo menu, hvortil du får nogle sprøde, frisklavede pomfritter og en kold drikkevare efter eget valg. Hos os kan du både kaste dig over vores klassikere og – hvis du føler dig modig – vores mere moderne varianter.

Vi vil gerne skabe en helt speciel stemning, mens du nyder vores mad, og derfor serveres alle vores menuer på rustikke træfade. Når vi laver vores mad, bruger vi kun sæsonernes bedste råvarer, og du kan derfor være helt sikker på, at enhver bid er fuld af god smag. Vi garanterer altid lækre, sprøde pizzaer og sandwiches, som du har lyst til at komme tilbage efter igen og igen.

LET OG PRAKTISK TAKEAWAY

Hos Ella – Sandwich, Slice & Fries i Lyngby Storcenter får du let og praktisk takeaway til overkommelige priser, hvor alle kan være med. Vi har mad til hele familien, så vi er det oplagte valg, når sulten skal stilles. Hos Ella kan du altid være sikker på at få god og imødekommende service, hvor vi tager os tid til dig og dine behov. Vi er kendte for at give fantastisk service – og vi er sikre på, at det er dét, der gør, at vi er mange af vores kunders go-to sted, når sulten melder sig.

 

Kom forbi Ella i Lyngby Storcenter og få dig en lækker smagsoplevelse, mens du mærker den fantastiske atmosfære, der omgiver vores madbutik. Køb en lækker sandwich eller pizzaslice, som du kan tage med rundt på shoppeturen eller bare med videre. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at sidde og nyde maden hos os.