Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

D’LET – DET GRØNNE KØKKEN

 

D’LET I LYNGBY STORCENTER

På stueetagen i Lyngby Storcenter, tæt på indgangen fra Lyngby Hovedgade, finder du restauranten D’let – Det Grønne Køkken. Her kan du få god thailandsk mad til rimelige priser. Et perfekt sted til en pause på shoppeturen, hvor du kan få en lækker og overskuelig frokost med vennerne eller en hurtig snack under indkøbsturen.

D’let – Det Grønne Køkken har en kæmpe buffet med 7 store buffeter – det betyder, at du kan vælge imellem 60 forskellige retter med hjemmelavede salater. Vi har også en masse lune retter, og du skal smage nogle af vores mange lækre thailandske specialiteter. Her kan bl.a. nævnes retter som panang karry, indbagte rejer, forårsruller, pad thai og kyllinge thaispyd. Falder thailandsk ikke i din smag, har vi også retter som kyllinge nuggets, hotwings, flødekartofler, kyllingefilet og pommes frites. Hos D’let i Lyngby har vi altså noget til enhver smag, så du kan trygt tage hele familien med.

Hos D’let – Det Grønne Køkken i Lyngby Storcenter kan du få sund og næringsrig kvalitetsmad til små penge. Vores priser er sat efter vægt, så du skal kun betale for det, du vælger at lægge på din tallerken. Det koster kun 12,95 kr. per 100 gram mad.
Det hele er superlet og kan forklares med 3 steps:

  1. Tag en tallerken
  2. Vælg de retter, du vil have fra buffeten
  3. Vej din tallerken ved kassen og betal

På denne måde kan du også helt selv vælge, om du vil nyde din mad i restauranten, eller om du vil tage det med hjem. Desuden behøves du ikke betale overpris for din mad, hvis du bare har lyst til en hurtig snack.

 

OPLEV AUTENTISK THAILANDSK MAD TIL EN FAVORABEL PRIS

D’let – Det Grønne Køkken åbnede vores første restaurant i Odense i 2014. Vores mission var at give danskerne en mulighed for at smage mad fra det thailandske køkken. Desuden har vi fokus på altid at lave sund mad og næringsfuld mad med høj kvalitet. I dag har vi 13 restauranter fordelt over hele Danmark.

Alle vores retter er tilberedt af vores søde thailandske medarbejdere, der laver de thailandske retter efter autentiske thailandske opskrifter.

D’let – Det Grønne Køkken har mantraet: D’let – D’godt – D’hurtigt. Det er et mantra, vi altid efterlever! Hvis du er i humør til et let, godt og hurtigt måltid mad at spise i centret eller tage med hjem som takeaway, så kom forbi og køb din mad i Lyngby Storcenter.