Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Øvrige åbningstider

LADIES NAILS

 

LADIES NAILS I LYNGBY STORCENTER

På stueplan finder du en lille butik, hvor du virkelig kan afkoble fra shoppingturens stress og jag. Hos Ladies Nails i Lyngby Storcenter kan du sætte dig tilbage og nyde en række behandlinger, som giver dig følelsen af pleje og velvære. Vi står klar til at pleje dine hænder, fødder og dit ansigt, når du har brug for at trække stikket og give dig selv en pause fra hverdagen.

Hos Ladies Nails i Lyngby Storcenter sætter vi fuld fokus på dig, og du kan altid være sikker på, at vi står klar til at give dig den ultimative følelse af velvære, når du vil forkæle dig selv. Hos Ladies Nails tilbyder vi lækre manicure- og pedicurebehandlinger til en skarp pris. Vi tilbyder også at ordne dine negle, så du kan gå herfra med flotte og holdbare akryl- eller gelenegle. Hvis du har brug for hjælp til at få rettet bryn eller vipper, så står vi også klar til at hjælpe dig.

 

MANICURE OG PEDICURE I LYNGBY STORCENTER

Når du vælger at få lavet en lækker manicure hos Ladies Nails i Lyngby, behandler vi først og fremmest dine neglerødder, hvor vi nænsomt skubber huden tilbage og klipper den døde hud af. Når neglebåndene igen ser skarpe og velplejede ud, former og polerer vi dine negle, så de er klar til at modtage en overlak, der forstærker din naturnegl. Til sidst lægger vi en almindelig neglelak, hvor du selvfølgelig vælger farven selv. Inden vi lægger lakken på, giver vi dine hænder en lækker plejende håndcreme og en god håndmassage. Når du vælger at få lavet en pedicure hos os, er proceduren næsten den samme. Her sidder du dog i en lækker massagestol, som masserer din ryg, dit hoved og dine skuldre. Inden vi tager hånd om dine negle og neglerødder, giver vi dine fødder en plejende saltscrub, som er med til at fjerne den døde og hårde hud.

 

FLOTTE AKRYL- OG GELENEGLE

Vi laver også de fineste professionelle negle, hvis du ønsker et flot sæt akryl- eller gelenegle. Her forstærker vi din naturnegl med en eventuel påsætning af længde, så du får nogle superflotte hænder. Hos Ladies Nails i Lyngby Storcenter laver vi dine negle, som du vil have det – uanset hvilken form, længde og farve du ønsker. Udover ensfarvede negle, kan du hos os også få flot nailart, bl.a. de populære babyboomer-negle og de klassiske franske negle. Vores priser på et akrylsæt starter fra 450 kr., og for et gelesæt starter priserne fra 550 kr.

 

SKARPE BRYN OG VOLUMINØSE VIPPER

Hos Ladies Nails i Lyngby Storcenter hjælper vi også gerne med at holde styr på dine vipper og bryn, så begge dele altid står helt skarpt. Hos os kan du få farvet og rettet dine bryn med tråd, så du er sikker på, at der ikke er et hår for meget eller for lidt. Vi tilpasser sammen dine bryns form til din ansigtsstruktur, så vi er sikre på, at de bliver, ligesom du vil have det. Til dine vipper laver vi lashlift med farve, så du får et semi-permanent buk, der holder i op til otte uger. Vi laver også vippe-extensions, så du både kan få fyldt vipper op, hvis du har nogle bare områder, eller hvis du ønsker mere volumen eller tilføjet flere vipper og længde.

 

Kom forbi Ladies Nails i Lyngby Storcenter, hvor vi vil stå klar til at tage imod dig og give dig den tiltrængte pause fra hverdagens stress og jag. Find parkering i Lyngby Storcenter her.