4 trin til mere havehygge

Sommersolen er over os, så frem med tæppet, pak picnickurven og tag med os ud i haven, ud i parken og ned til vandet. For sommeren skal opleves i det fri med fuglefløjt for oven, solbriller over næsetippen og iskold rosé i glasset. Og måske endda også med lidt grønt græs mellem tæerne.

Men hvad hvis nu, du synes, haven trænger til en lille hygge-opfrisker? Det er sådan set nemt nok, for du starter med nogle få accessories, og, vupti, så er haven klar til fest og masser af hyggestunder med grill, fællesspisning, sommerbryllup og studentergilde.

Udendoers lys Soestrene Grene Haven Lyngby Storcenter

Stemning med lys

Belysning kan gøre utroligt meget for stemningen, når midsommermørket endelig sænker sig sent om aftenen. Placér et par lamper i velvalgte hjørner rundt omkring i haven, eller hæng kulørte lamper over bordet og lyskæder i æbletræet og hækken. Anskaf dig eventuelt batteri- eller solcelle-drevne lamper, så du slipper på besvær og bøvl med forlængerledninger.

Lamper, 68,80
Søstrene Grene

Det flotte bord

Står aftenen på fællesspisning om bordet, så giv den gas med oppyntningen, det fine service og blomsterbuketter. Og vil du gerne have den helt perfekte bordækning, som får indretningsarkitekterne til at sukke af misundelse, så bland stilarterne, farverne og strukturerne, og lav buketter af markblomster i forskellige længder. Så er der umuligt ikke at slå sig ned til en uforglemmelig aften.

Skagen living-stel, fra 59,95
Imerco Home

Service Imerco Home Haven Lyngby Storcenter
Stentøj HM Home fra 49,95 Haven Lyngby Storcenter

Morgenmad i haven

Man behøver ikke kun bruge haven til festlige lejligheder. Hvis vejret er til det, så giv dig selv verdens bedste start på dagen med morgenmad under morgensolen. Dæk op til kaffe, ostemadder og små stentøjsskåle med bær. Og lad kaffen trække i en smuk filterkande. Og nyd fuglefløjt, imens du bliver klar til endnu en hverdag – eller måske bare endnu en dejlig sommerferiedag.

Stentøj, fra 49,95
H&M Home

Tag haven med op

Ingen have? Ingen grund til at være trist af den grund. Du kan sagtens hive havestemningen indenfor eller op på altanen. Det kræver blot en masse potteplanter, krydderurter og blomsterkrukker, et lille cafébord, hynder på stolene og måske endda også nogle kulørte lamper eller lyskæder. Og så er der havefest for to på altanen.

Blomsterkrukke, 200,-
Arket

Urtepotteskjuler Arket 18 cm 200DKK Haven Lyngby Storcenter
Få mere inspiration
Inspiration

Fotograf og boligstylist Mikkel Dahlstrøm: Boligtrends og mode til efteråret

Inspiration

Influencer Sofie Amalie: Boligfavoritter til efteråret