Om Lyngby Storcenter

Siden Lyngby Storcenter åbnede i 1973 er der sket meget. Vi har gennemgået en større renovering i 2003 og har i dag et attraktivt og unikt butiksmix. I det følgende kan du læse mere om hvad vi står for i Lyngby Storcenter.

Vores mission

Det er vores ønske at give vores gæster en unik shoppeoplevelse, hvor vi gennem et spændende butiksmix, et venligt personale og en række sjove aktiviteter hele tiden gør vores bedste for at give gæsterne en grund til at besøge os igen. Vores ambitioner er høje, og det er vigtigt for os at vi konstant udvikler os og bliver ved med at være relevant for vores målgrupper. Man skal have det godt i Lyngby Storcenter, både som besøgende og som medarbejder.

Vores center

I Lyngby Storcenter ligger der i dag over 110 spændende butikker på vores 31.000 m2. Derudover bærer en shoppeoplevelse i Lyngby Storcenter præg af, at vi ser os selv som en stor familie, hvor alle er med til at give vores gæster en god oplevelse, når de kommer på besøg.

Vores gæster

I Lyngby Storcenter byder vi alle velkommen, og vi bestræber os på at gøre centeret relevant for en bred målgruppe. Lyngby Storcenter skal være et sted der er rart at komme og et besøg vil kunne tilfredsstille ikke bare familiens samlede forbrugsbehov, men også den mere sofistikerede kundes ønsker og krav til en moderne shopping destination.

Vores aktiviteter

Vi ønsker at give vores gæster unikke oplevelser når de kommer på besøg. Derfor sammensætter vi hvert år en række sjove og spændende aktiviteter, både for kvinder og mænd, unge og ældre.