Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Lukket

Se øvrige åbningstider

Vinspecialisten Lyngby Storcenter


Vinspecialisten – H.J. Hansen Vin har eksisteret siden 1829 og startede som vinforhandler med oprindelse i Odense. Vi har siden den spæde start haft stor succes og er vokset til i dag at have et netværk af næsten 50 selvstændige specialvinhandlere, heriblandt en, som ligger i Lyngby Storcenter.

 

De mange års erfaring indenfor branchen gør, at du er sikret at finde Danmarks bredeste og mest varierede sortiment af både hvidvine, rosévine, rødvine, hedvine og mousserende vine i alle prisniveauer og fra stort set alle verdenshjørner. Du vil samtidig opleve en professionel, kvalitetsbevidst service, der giver sikkerhed fra køb til levering.
Vinspecialisten er for alle, der holder af vin, uanset budget, kendskab og tidsforbrug. Du kan købe vine som gaver, til middagsselskabet eller til din egen personlige samling hos Vinspecialisten i Lyngby Storcenter.

 

Køb spiritus hos Vinspecialisten

Udover det store udvalg af vine kan du hos Vinspecialisten i Lyngby også få fingre i noget af det bedste indenfor whisky, rom og gin. Vi har nemlig et eksklusivt, men fyldestgørende udvalg af spiritus, der vil fange selv de største spiritusentusiasters opmærksomhed. Hvad enten du er ude efter en god flaske, som du kan byde dine egne gæster, eller en gave til en du holder af, er Vinspecialisten et oplagt sted at købe spiritus. Udvalget af spiritus hos Vinspecialisten inkluderer:

 

  • Whisky
  • Rom
  • Gin
  • Snaps
  • Cognac
  • Calvados
  • Brandy
  • Grappa
  • Diverse likører

 

De bedste producenter er vores leverandører

Vinspecialistens historie går næsten 200 år tilbage og bærer tydelige tegn på, at kvalitet og service er vores højeste prioritet. Vores forretning er en familievirksomhed, der bygger på et stærkt netværk af forhandlere, som forstår de oversøiske markeder og finder de bedste vine til butikkerne. Gode leverandørforhold er essentielle og er med til at sikre, at vi altid kan få de bedste årgange og udgaver hjem til vores kunder.

I vores sortiment finder du varer fra verdens mest anerkendte producenter og vine fra de bedste regioner og distrikter.

 

Tøv ikke med at kigge forbi butikken i Lyngby, hvis du er i tvivl om hvilke vine, der vil gøre sig godt til middagen, eller hvis du blot ønsker gode råd om vin. Vi er altid klar til at guide og hjælpe dig frem til de helt rigtige vine, der både passer i smag og budget. Vores personale er passioneret omkring vin og andre livsnydelser, og vi har masser af gode råd til dig, der er i tvivl. Husk også at vi hos Vinspecialisten i Lyngby Storcenter har masser af gavemuligheder til alle anledninger. Du kan blandt andet købe gavekasser og smagekasser, der giver den heldige mulighed for at smage på flere forskellige vine og andre lækkerier.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: