Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

STEAM-WASH

 

STEAM-WASH I LYNGBY STORCENTER

Der findes intet som duften af en helt ny bil – den sprøde duft af en ren, uprøvet bil, som symboliserer den nye begyndelse. Følelsen af ren kærlighed og tilfredshed over, at man sidder i sin helt nye bil og er klar til at køre ud på vejene og virkelig mærke følelsen af frihed og fart. Den her følelse kan man også få i gamle biler – og det kan Steam-Wash i Lyngby Storcenter hjælpe med.

På øvre plan i p-kælderen ved gult område finder du Steam-wash, hvor vi specialiserer os i at genskabe ovenstående følelse af en ny bil gennem en grundig og skånsom pleje af bilen i høj kvalitet. Uanset om din bil skal ’shines op’ til et særligt formål, fordi den fx skal sælges, eller bare fordi du lige har lyst til at kæle lidt ekstra for den, så hjælper vi dig i Steam-Wash.

Hos Steam-Wash i Lyngby Storcenter bliver din bil plejet, mens du shopper, så den er som ny, når du kommer ud til den igen – du skal derfor ikke vente på, at vi bliver færdige med at vaske den for dig. Det tager kun 2 minutter at booke en tid i det bedste bookingsystem, som er simpelt og let at komme igennem, så din bil er klar til at få den bedste bilvask til den bedste pris.

 

IKKE BARE EN BILVASK

Hos Steam-Wash vasker vi ikke bare din bil – vi plejer den. Vi er professionelle og dygtige, og vi plejer bilen miljørigtigt og grundigt, indvendigt og udvendigt, ved hjælp af damp. Brugen af damp sparer på vandforbruget, fordi 1 liter vand bliver til 1700 liter tørdamp. Dampen er mere effektiv og grundig, fordi den trænger ned i alle kroge, den fjerner snavs og dræber alle bakterier på sin vej – uden brug af skrappe kemikalier. Du får en bil, der dufter som ny – uden du behøver at stresse over noget.

Bilerne inddeles efter størrelse i fire kategorier (small, medium, large og xtra-large), og derfra vælger du, hvilken type vask du vil have (bronze, sølv og guld). Udover de forudbestemte services, der er inkluderet i pakkepriserne, så kan du også tilkøbe en masse andre, så du får rengjort lige præcis dét, du gerne vil have. Når du har valgt din pakke, bestiller du en tid, der passer dig. Dernæst afleverer du bilen, som bliver vasket, mens du shopper, og når du er færdig, afhenter du den igen – det bliver altså ikke nemmere end hos Steam-Wash i Lyngby Storcenter.

Find parkering i Lyngby Storcenter her.