Aktivitet

Kom til Food Festival i påsken

Velkommen til udsøgte delikatesser, aktiviteter for de mindste, og påskeinspiration i hele centret. Lad dig forkæle fra mandag d. 26. til og med onsdag d. 28. marts, fra 10.00-19.00.

Vi har fyldt centret op med lækre smagsprøver og inspiration til påskebordet. Gå på opdagelse i centeret og find det spisested der matcher dig.
Få smagsprøver fra bl.a. Coca Cola, Simply Chocolate, Lélé, Sv. Michelsen og mange flere.

MØD ANNEMETTE VOSS KENDT FRA DEN STORE BAGEDYST

MANDAG-ONSDAG – INSPIRATION TIL ÅRETS PÅSKEBORD
Annemette er uddannet arkitekt og har stor sans for æstetik og går meget op i service og det visuelle look. Annemette har pyntet et påskebord, som står udstillet på Lille Torv. Kom forbi og lad dig inspirere af Annemettes tips til dit påskebord, og find de lækre produkter i butikkerne.

MANDAG D. 26 MARTS – MAL PÅSKEÆG MED PANDURO
kl.11.00-17.00
Mandag har I mulighed for at male på pustede æg, og være kreativ sammen med Panduro.
Børnene kan sidde og male æg i hyggelige påskeomgivelser sammen med forældrene. Husk at påskeæggene kan pynte fint på dit påskebord.

ONSDAG D. 28 MARTS – PYNT LÆKRE CUPCAKES
Kl:11.00-13.00
Lad kreativiteten komme frem, og vær med til at pynte cupcakes sammen med din familie. Du kan pynte dem lige som du vil, med alverdens glasur og topping.
Vi afholder også en konkurrence, hvor den familie som laver den flotteste cupcakes, vinder 500 kr. til Lyngby Storcenter og ét eksemplar af Annemettes nye bog, som lanceres i april måned og handler om lagkageopskrifter.

 

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.