Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Vær med lørdag den 4. juni, når der bliver fest og farver for børnene i Kanalvejsparken

Lørdag den 4. juni danner Kanalvejsparken, bag Lyngby Storcenter, ramme for et stort børneshow med alt lige fra MGP-Stjerner til tegneshow, Hip-Hop dans, bugtaleri og meget mere.

Der bliver fest og farver for børnene i Kanalvejsparken den 4. juni kl. 11:00-15:00, når Lyngby-Taarbæk Kommune inviterer børnefamilier til ”Pinse Picnic i Parken”.

Opfordringen lyder på at medbringe tæpper og picnickurve og nyde en dag i godt selskab med masser af børneholdning på scenen.

MGP-stjerner, tegneshow, Hip-Hop dans og meget mere!

Her vil man bl.a. kunne opleve MGP-stjerner fra 2021 som Bubble Girls, Mikkel og Adede, der vil optræde med deres kendte sange fra børnenes Melodi Grand Prix.

Børnene vil også kunne lære at tegne på helt nye måder med Tormod Tegners Gakkelak Show, der underholder med sang og musik og anderledes tegneri, hvor børnene bl.a. kan spille luftguitar og tegne med luftblyanter og lufttuscher og få et brag af en musikalsk og farverig fest.

Bugtaleren Sine, der er kendt fra bl.a. Børene-1eren og Sommer Summarum, kigger forbi med sine skønne men meget frække dukker, der siger alt det, man ikke må sige med en medrivende humor med kant og plads til masser af grin.

På scenen vil man også kunne opleve Beatjump, der er de sejeste dansere fra Tv-vært Sofie Østergaards danseskole i Holte. Beatjump kommer og giver den gas og leverer de svedigste moves, som børnene kan efterligne.

Et lidt anderledes indslag er et norsk skolekorps, der gæster Kgs. Lyngby netop denne dag og giver en minikoncert.

Der er altid gang i den, når Hoppeline og Frække Frø kommer forbi. Sammen med Pernille spiller de op til ballade og sætter gang i store og små.

Der er med andre ord lagt op til et brag af børnefest med ”Picnic og Pinse i Parken”. Det er Lyngby-Taarbæk Kommune, der står bag det store gratis børneshow i forhold til at fremme byliv og kultur i byen. Arrangementet sker i tæt samarbejde med Kalle fra de berømte børne Festibal-events rundt omkring i landet.


Program for ”Picnic og Pinse i Parken”:

11:00-11:10 – Tormod Tegner – velkommen

11:10-11:45 – Pernille og Hoppeline

11:45-12:00 – Tormod Tegners Gakkelak Show

12:00-12:30 – Sine og Frække Rikke

12:30-12:45 – Tormod Tegners Gakkelak Show

12:45-13:00 – HipHop Dans med Beatjump

13:00-13:40 – Tormod Tegners Gakkelak Show

13:40-14:00 – Eikeli og Eiksmarka – Norsk Skolekorps

14:00-14:10 – Tormod Tegners Gakkelak Show

14:10 – 15:00 – MGP- Stjerner optræder

Der er gratis adgang og mulighed for at købe popcorn og drikkevarer i Kanalvejsparken under hele showet.