Aktivitet

Eksklusiv bæredygtig blomsterbinding workshop

I forbindelse med Lyserød Lørdag den 5. oktober, vil vi give vores kunder mulighed for, at deltage i en eksklusiv blomsterbinding workshop, med de to økologiske blomsterbindere Christina Foss og Marie Holmer fra ”Vilde Violer”. Prisen for billetterne vil gå ubeskåret til Støt Brysterne. 

eksklusiv økologisk blomsterbinding workshop i Lyngby Storcenter

I forbindelse med Lyserød Lørdag den 5. oktober, vil vi give vores kunder mulighed for at deltage i en eksklusiv blomsterbinding workshop, med de to økologiske blomsterbindere Christina Foss og Marie Holmer fra ”Vilde Violer”. Prisen for billetterne vil gå ubeskåret til Støt Brysterne. 

”Vilde Violer” er blandt de første i Danmark, der kan levere økologiske og lokalt dyrkede blomster. Det betyder kort sagt ingen brug af hverken sprøjtemidler og kunstgødning. Blomsterne dyrkes på den mest skånsomme måde i og for naturen.

Inspirationen finder de på enge, marker og skove og deres binderi følger altid årstiderne.

Til den eksklusive workshop den 5. oktober på Lille Torv i Lyngby Storcenter, vil blomsterbinder Christina Foss og Marie Holmer fra “Vilde Violer” lære dig at binde en blandet buket med bæredygtige friske og tørrede blomster og undervise i valg af blomster og farver. Imens du prøver de forskellige teknikker af, skaber og styler din egen blomsterkunst, kan du nyde lidt lækkerier til ganen. Derudover vil der være lækre goodiebags til alle deltagere, og så får du selvfølgelig din buket med hjem efter workshoppen.

Workshoppen er på Lille Torv i Lyngby Storcenter lørdag den 5. oktober kl. 10.00 – 11.30 eller kl. 12.15 – 13.45 og koster 250kr.

Prisen går ubeskåret til Støt Brysterne.

Program:

  • Velkomst med drinks, snacks og goodiebags.
  • Blomsterundervisning ved Vilde Violer.
  • Udtrækning af præmier
KØB BILLET HER!

 

OBS! max. 20 deltagere pr. workshop.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.