Aktivitet

PRØV VIRTUAL REALITY

Torsdag 24. og fredag den 25. maj kl. 14.00-19.00 på Lille Torv har du mulighed for at opleve Virtual Reality med de to headset HTC Vive og Samsung Gear.

 

Forestil jer, at stå på bunden af havet, mens hvaler og andre havdyr svømmer forbi. Eller stå på en rumstation med et skjold og en laserpistol og afværge angreb fra aliens.
Måske har du altid drømt om at være en bueskytte? Drøm ej mere. Du vil komme til at forsvare dit slot fra horder af barbarer. Din bue i den ene hånd og pil i den anden.  Mulighederne er mange med den banebrydende HTC Vive.

 

Du kan prøve Virtual Reality i Lyngby Storcenter d. 24. og 25. maj kl. 14.00-19.00 på Lille Torv. På de to dage vil du have mulighed for at opleve de to headset HTC Vive og Samsung Gear.

 

Samsung Gear VR:
Gear VR placerer dig i begivenhedernes centrum. I Samsung Gear VR får du en 360-graders sfærisk oplevelse. Du vil få muligheden for, at rejse til fjerne steder, svæve frit blandt planeterne i vores solsystem. Du vil komme til at opleve en virtuel dimension, der giver dig oplevelsen af, at du befinder dig midt i filmen eller spillet. Bevæg dig frit i actionspil, og lær nye ting i et inspirerende miljø. Mulighederne er tæt på uendelige.

 

HTC Vive:
HTC Vive giver en ægte Virtual Reality oplevelse. Gaming og andre digitale oplevelser vil aldrig blive det samme. Headset´ giver dig mulighed for, at træde ind i en digital verden og virkelig føle, at man er der, har hidtil været science fiction. Men dette har du nu muligheden for at gøre igennem Headset og opleve en verden du ikke har gjort før.

 

Vi glæder os til at se dig i Lyngby Storcenter.