Aktiviteter

Aktivitet

Dekorer dit eget foderbræt

Søndag den 7. oktober kan du være med til at forkæle fuglene og dekorere et fuglefoderbræt eller ophæng. Det sker mellem kl. 11.00 – 15.00.
LÆS MERE
Aktivitet

STENSTRÖMS MADE TO MEASURE EVENT

Ginsborg får besøg af Stenström og Oscar Jacobson, som vil stå for måltagning, samt guide dig igennem et imponerende udvalg af metervarer, knapper, flipper og manchetter.
LÆS MERE
Aktivitet

Mød Ole Henriksen

Ole Henriksen er kendt i Danmark som kongen af hudpleje. Mød Ole Henriksen, søndag d. 21. oktober,  kl. 11.00-13.00. Hos Arnold Busck i stueetagen. 

LÆS MERE
Aktivitet

Modelcasting i Lyngby Storcenter

Går du med en drøm om at blive børnemodel? Kunne du tænke dig at stå foran et kamera og få taget skønne modelbilleder? Så er muligheden lige her – kom i betragtning til at blive professionel børnemodel og få store globale modelopgaver gennem et stort dansk modelbureau!
LÆS MERE
Aktivitet

Mød Emilie Melgaard Jacobsen

Mød pædagog, blogger og foredragsholder Emilie Melgaard Jacobsen, der fortæller om søvnmeditation for børn, og signerer sin nye bog 'Natbjørnen Tjugga' Lørdag d. 29. september.
LÆS MERE
Aktivitet

Forskning på Farten

Vidste du, at et menneskehjerte slår ca. 100.000 gange i løbet af en dag, og at gamle isbjørnekranier kan afsløre forurening på Arktis? Kom og mød Forskning på Farten fra mandag den 17. til og med søndag den 30. september på Lille Torv.
LÆS MERE
Aktivitet

Modeshow hos Zizzi

Kom til modeshow i Zizzi den 27. september kl. 19.30, hvor deres skønne catwalk modeller bliver stylet i efterårets hotteste tendenser.
LÆS MERE
Aktivitet

Bliv model for en dag, hos Zizzi

Kom ind i Zizzi i Lyngby Storcenter og bliv model for en dag. Bliv stylet med tøj og make-up, til et photoshoot med en professionel fotograf. Eventet foregår i Zizzi, fredag den 5. oktober 2018.
LÆS MERE
Aktivitet

Oplev live Karikaturtegner

Fredag den 12., 19. og 26. oktober, kl. 15.00 - 18.00 får vi besøg af en dygtig karikatur tegner på Globetorvet.
LÆS MERE
Aktivitet

Oplev live karikaturtegner under efterårsferien

Fredag den 19. oktober, kl. 15.00 - 18.00 får vi besøg af en dygtig karikatur tegner på Globetorvet.
LÆS MERE