Aktiviteter

Aktivitet

Tjek ind og tjen dobbelt point

Fra den 15. juni til den 15. august tjener du dobbelt point på Lyngby Storcenters app hver gang du tjekker ind! Tjek ind og vær automatisk med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.
LÆS MERE
Aktivitet

Feriebillet

Det bliver sjovt i Lyngby Storcenter hele sommerferien, når du kan gå på jagt med vores hyggelige sommerferiebillet. Billetten er gyldig fra den 26. juni til og med den 8. august 2021.
LÆS MERE
Aktivitet

Bijagten

Bzzzzt... Tag med på bijagt i Lyngby Storcenter i sommerferien og vind et gavekort til hele centeret. Bierne summer fra den 26. juni til og med den 8. august.
LÆS MERE
Aktivitet

LIV I LYNGBY 2021

Fredag d. 3. og lørdag den 4. september, afholder Handelsforeningen for Kgs. Lyngby den store årlige byfest “Liv i Lyngby”.
LÆS MERE
Aktivitet

MADE TO MEASURE EVENT

Ginsborg får besøg af Stenström og Oscar Jacobson 6., 14., 21., og 30. september, som vil stå for måltagning, samt guide dig igennem et imponerende udvalg af metervarer, knapper, flipper og manchetter.
LÆS MERE
Aktivitet

Makramé workshop i Panduro

Er du løbet tør for idéer hvad du kan lave i din fritid, mangler du en ny hobby? Panduro afholder workshop i Makramé, hvor du lærer at flette din egen vaseophænger.
LÆS MERE