Nyhed

Velkommen til Vibholm Guld & Sølv

Nu kan du besøge Danmarks største smykkekæde Vibholm Guld & Sølv i Lyngby Storcenter med et stort udvalg af klassiske og trendy smykkebrands.

vibholm guld og sølv åbner i lyngby storcenter

Velkommen til Vibholm Guld & Sølv – Danmarks største smykkekæde. Tenna Vibholm åbnede den første Vibholm butik på Strøget i Århus tilbage i 2007 med et ønske om at være en mere moderne smykkebutik med et bredt sortiment, som indeholder en kombination af klassiske og trendy smykkebrands. Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld & Sølv er i dag en landsdækkende familiedrevet virksomhed med 23 butikker samt webshop i både Danmark og Sverige – men visionen om at være med på trenden samt udvikle sig i takt med modebilledet og forbrugernes ønsker er stadig den samme.

Hos Vibholm Guld & Sølv finder du et bredt udvalg af de mest populære mærker i alle prisklasser. De forhandler både lækre danske smykkebrands samt danske og internationale ure. Derudover tilbyder de selvfølgelig 30 dages fuld bytteret og landsdækkende bytteservice, så du kan bytte både i butik og på webshoppen.

Du finder det store udvalg af smykker i Vibholm i stuen.

Vi glæder os til at se dig i Lyngby storcenter!

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020