Velkommen hjem hos H&M HOME

Når vi lige om lidt byder velkommen til vores nye flotte 1. sal i Lyngby Storcenter, kan du endelig gå på opdagelse i H&M HOME’s lækre boligunivers. Den nye shop-in-shop, der ligger i den eksisterende og nyrenoverede H&M, bugner af lækre items, som skaber en hyggelig og hjemmelig atmosfære, uanset om det er soveværelset, stuen, badeværelset, køkkenet eller børneværelset, der skal have en kærlig hånd.

Så glæd dig! På torsdag åbner H&M HOME i Lyngby Storcenter, og allerede nu kan vi vise dig noget af det smukke interiør, du snart kan shoppe i centret. Når vi slår dørene op for Grand Opening, vil den nye shop-in-shop være fyldt med inspirerende interiør til vinter- og julesæsonen. En sæson der handler om hygge, om nærvær med familie og venner og om at holde varmen inden for i indbydende omgivelser.

Gør hjemmet klar til hyggelige stunder

Snart starter feriesæsonen, og det betyder, at familie og venner samles for at slappe af og fejre helligdagene sammen. Få udvalgte items fra H&M HOME Holiday-kollektion er alt du behøver for at skabe den helt rigtige stemning. Så kig forbi den nye shop-in-shop og find et varmt tæppe, en smuk pude, eller hvad der ellers skal til for at gøre lige præcis dit hjem endnu mere hyggeligt. Og er du i tvivl om sammensætning, stilarter eller noget helt tredje, kan du altid forhøre dig hos det dygtige personale, som står klar til at hjælpe.

Læs også: Grand Opening – Timetilbud

Traditionel og moderne på samme tid

Tænk svensk skovidyl tilsat elementer fra en traditionel amerikansk julefilm. Med plaider i kunstpels, trædekorationer og glitrende detaljer, hjælper H&M HOME dig med at skabe en hyggelig og rustik atmosfære, som gør hjemmet klar til kærlighed, latter og uforglemmelige øjeblikke.

Men det er slet ikke det hele. Den nye Holiday-kollektion går i to retninger, og viser også en anden og mindre julet side frem. H&M HOME har også noget til dem, der hier efter det afdæmpede og stilrene look i boligen. Udvalget byder på gyldne farver og luksuriøse materialer, som skaber en varm stemning i hjemmet, der også er højaktuel i januar og februar og kan pryde hjemmet hele vinteren.

Og som en indbydende shop-in-shop i den eksisterende og netop nyrenoverede H&M, er boliginspirationen kun et par hylder væk fra sæsonens uundværlige fashion-favoritter og børnenes overtøj.

Vi glæder os til at se dig i H&M HOME til vores store Grand Opening torsdag d. 8. november.

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020