Truer studiestart?

Så er det lige om lidt, at de videreudgående uddannelser har skolestart. Måske er du helt ny på studiet, måske vender du tilbage efter en god, lang sommerferie.
Uanset hvad, bliver livet et andet lige om lidt. Det er tid til at fokusere, fordybe dig og indtage store mængder viden og samarbejde med alle mulige andre studerende.
Det er måske også en tid, hvor du har mindre tid til mad og drikke, ligesom du skal prøve at få en god nattesøvn.

For at være forberedt bedst muligt, er det en god idé at have udstyret i orden som et minimum. Det kan være redskaber til selve skolegangen, et fornyende element til garderoben eller muligheden for god kaffe.

Her er et bud på nogle af de ting, der kan gøre studiestarten lidt nemmere:

Jamie Oliver kogebog 5 ingredienser Studiestart Arnold Busck Lyngby Storcenter

Hjemmelavet fastfood
Du har hverken tid eller råd til de store kulinariske gourmetoplevelser. Men for at det hele ikke skal ende med spaghetti og ketchup, er denne bog et bud på hurtig og enkel mad, der smager godt.

5 ingredienser bog, 299,95
Arnold Busck

Bæredygtig madpakke
Hvis du medbringer egen madpakke, når du skal i skole eller hjem til en studiekammerat og læse, er der et alternativ til folie og plastik. Nemlig disse fine madposer af bivoks, der kan nedbrydes i naturen.

Bee’s Wrap sandwich wrap, 99,-
Helsemin

Bees wrap Helsemin studiestart Lyngby Storcenter
Kaffe Espresso House Studiestart Lyngby Storcenter

Kaffe til hjernen
Når man skriver opgave og har sene aftener og tidlige morgener eller lange sessions med gruppearbejde, kalder det på ordentlig kaffe. Og hvorfor ikke samtidig forkæle sig selv lidt med en næsten dessertlækker variant her i sensommeren?

Islatte Mocka (som fås vegansk) eller Islatte Karamel, 50,-/46,-
Espresso House

Se skarp ud og se skarpt
Hvis du bruger briller, og gerne vil kunne se, hvad der foregår fra bagerste række i auditoriet er det essentielt med et par gode briller, og så gør det jo ikke noget, hvis det samtidig er et superflot stel.

Zadig & Voltaire brille, nu 3.095,-
Thiele

Zadig Voltaire brille Thiele Studiestart Lyngby Storcenter
Day taske Neye Studiestart Lyngby Storcenter

En ordentlig taske
Der er ingen studiegang uden en ordentlig skoletaske. Til bøger, blokke og ikke mindst computeren. Et godt bud er denne, som kun fås i NEYE.

DAY ET rygsæk, nu 599,- (før 799,-)
Neye

Pæn på første skoledag
Selvom man ikke starter i 1. klasse på folkeskolen, kan det stadig være en lækker følelse at have noget nyt på til sit nye studieliv. Klæder skaber folk, siger man, og der sidder da også både selvtillid og identitet i klæder

Sweatshirt, 1.200,-
Mr. Harris

Sweater Mr Harris Studiestart Lyngby Storcenter
Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker

Shopping

Stilsikre gaver til Valentine’s Day