Madoplevelser

Til den
søde tand

På en shoppingtur kan der pludselig opstå et akut behov for noget sødt. Heldigvis har Lyngby Storcenter rigtig lækre muligheder, når den søde tand melder sig. Prøv f.eks. en friskbagt pandekage eller et stykke chokolade. Mums!
Af Alberte Sejling, oktober 2016

Shakes

Lyngby Storcenter kan nu også byde gæster på Joe & The Juice! Musikken banker ud af højtalerne, stemning er i top og deres shakes kan stille sukkertrangen… DELICIOUS!

Pandekager

Forkæl dig selv med hvad, der helt sikkert må være nogle af verdens bedste friskbagte pandekager. Den med chokoladesovs, kokos og friske bananer er lige til at blive afhængig af, så er du advaret!

hos Pandekagehuset

 

chokolade

Nu kan du også forsøde din dag med lækre økologiske chokolader fra Summerbird, prøv f.eks. den fantastiske Grand Cru flødebolle med marcipanbund. Fantastisk!

IS

Efterår eller ej! Det er altid tid til en is. Og så finder du en af de bedste slags i Lyngby Storcenter. Hos Paradis Is laves der ny is hver dag med friske råvarer som jordbær og blåbær. Hvis du ikke er til den cremede, klassiske version, kan du også smæske dig i delikate sorbetis hos Paradis.

flødeboller

Forkæl dig selv, din familie eller en du holder af med de lækreste chokolader fra Sv. Michelsen. Prøv også flødebollerne med marcipanbund, der bør nydes med varm kakao.

Få mere inspiration
Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter