Thiele er specialister i personlig stil

Få hjælp til at finde den helt rigtige brille

19. August 2020

Briller er en vigtig del af din stil og personlighed. Men hvordan finder du de briller, der klæder dig bedst? Vi har mødt Anna, chefoptiker fra Thiele og fået hendes bedste tips.   

20_Thiele_FB_artikel_1

Hvordan fungerer det hos jer, hvis man skal bruge et par briller?

Først skal vi lave en synstest, så vi kan finde de rigtige glas og styrke. Ofte har vi tid med det samme. Andre gange er vi nødt til at booke en tid. En synstest foregår ved, at vi tager en elektronisk måling. Derefter går vi ind i synsprøverummet og tager de mere uddybende mål. Her får vi også en snak om kundens hverdag, behov og eventuelle synsproblemer.

Hvordan vælger man det helt rigtige brillestel?

Der er 3 ting, der vigtige:  Størrelse, pasform og stil. Først kigger vi på ansigtsformen. Brillen må hverken være for bred eller for smal. Dernæst ser vi på ansigtstrækkene for at finde den rette facon. Nogle skal have runde former, mens andre kan bære de mere kantede. Men den afgørende faktor er, hvilken stil man vil have. Og her er vi alle forskellige. Derfor taler vi altid med kunden om, hvilket tøj de går i, hvad de arbejder med og gerne vil signalere. På den måde sporer vi os ind på, hvilken brille, der passer bedst til kundens personlighed. Jeg kan sagtens finde en brille, som ser helt rigtig ud, har den rigtige størrelse, sidder godt på kunden, men måske passer den slet ikke til kundes personlige stil. Og det skal den.

Hvilke trends skal man kigge efter i brillemoden lige nu?

Generelt bevæger brillemoden sig lidt langsommere end den øvrige mode. Så mange kunder er stadig glade for de klassiske, kraftige stel med lidt størrelse på. Men vi ser også mange vælge et brillestel i metal – især de tynde metalstel i runde former. Samtidig begynder vi at se en forsigtig tendens med de lidt smallere solbriller.

Hvad er jeres kunder særligt glade for?

Vi får altid rigtig god tilbagemelding på vores store udvalg. For vi har et stort udvalg i forhold til andre optikere. Vi har de sidste nye stel fra nogle af de største og mest kendte kvalitetsmærker. Vi får altid personligt besøg fra leverandørerne, så vi vælger selv de briller, vi gerne vil have i butikken. Og så synes vi jo også, at vi giver en rigtig god service. Vi har et team på 8 dygtige optikere med hvert sit speciale Så vi finder altid den optiker, der passer bedst til kunden og opgaven.

Hvordan adskiller I jer fra andre optikere?

Vi sælger selvfølgelig briller, solbriller og kontaktlinser. Men vi har også vores egen klinik, hvor vi udfører laseroperationer. Man kan også få lavet et linseudskift, når man er lidt ældre. Så vi har en masse muligheder indenfor behandling af synskorrektioner.

20_Thiele_FB_artikel_2

Mulberry, 2.895,-
Thiele

20_Thiele_FB_artikel_3

Mulberry 2.695,-
Thiele

20_Thiele_FB_artikel_4

David Beckham, 2.490,-
Thiele

20_Thiele_FB_artikel_5

Mulberry 2.395,-
Thiele

Zadig&voltaire 2.098,-
Thiele

20_Thiele_FB_artikel_8

Police Lewis Hamilton 2.195,-
Thiele

20_Thiele_FB_artikel_9

Escada 2.395,-
Thiele

Få mere inspiration
Nyhed

Skrædderservice i GLS Pakkeshop