Shopping

4 tendenser han skal holde øje med

Har du brug for lidt inspiration, inden du går på jagt efter nye forårsfund? Her har vi samlet skønne, nye tendenser, som alle har det til fælles, at de IKKE er kedelige.
Af Lyngby Storcenter, februar 2018

Den to-delte bluse

Kan du ikke bestemme dig for, om du skal vælge den stribede eller den ensfarvede? Så har den nye sæson løsningen til dig. Blusen, som skifter farve lige omkring midten af ærmet og skærer lige over maven! Måske du allerede har set den to-delte bluse i  kvindemoden, men nu er den også banet sig vej frem til os.

Bluse fra Selected, 299,95 kr.

Tropisk stemning

Louis Vuitton og Balenciaga viste begge Hawaii-skjorten frem på catwalken, og det er netop en af grundende til, at det tropiske print er dominerende i modebilledet i forårskollektionerne. Alt efter temperament kan du vælge og vrage mellem en disket palme, eller vilde larmende farvekombinationer. Tendensen ses i mange forskellige afskygninger.

Sweatshirt fra H&M, 199 kr.

Nistret stof

I stedet for at vælge den helt klassiske blå skjorte, så find en med et lille tvist, så det bliver lidt sjovere at kigge på. En af nøgleordene for de nye forårskollektioner er nemlig, at tøjet gerne må larme. Ønsker du bare en lille variation, kan du finde mange basisvarer i nistret stof.

Skjorte fra Selected, 299 kr.

Farverige striber

Har du modet til det, så kan du godt begynde at trække flere farver ind i garderoben. Den klassiske stribede T-shirt er blevet legesyg. 2018-versionen byder på farverige striber. og de kommer i mange versioner. Både vandrette, lodrette, tynde eller tykke. Denne sæson kan du endda trodse tidligere tommelfingerregler, og kombinere den stribede T-shirt med endnu flere striber …

Stribet T-shirt fra H&M, 79,95 kr.

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Inspiration

Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann