Svært ved at finde
de perfekte jeans?

De blå jeans er noget af det mest uundværlige i enhver herregarderobe. Og med god grund. De er komfortable, de er slidstærke, og så findes der en pasform til enhver kropstype, enhver stil og enhver anledning. Men én ting er at finde den rigtige farve til den rigtige pris – noget helt andet er at finde den helt rigtige pasform. Men bare rolig, Peter Hansen fra Tøjeksperten er her for at guide dig gennem junglen af jeans-forvirring, så du kan finde det helt perfekte par.

Vælg den rigtige style

”Først og fremmest handler det om at vælge den rigtige style, som passer allerbedst til lige præcis din krop, din stil og især dine ben. For hvis du spørger os, er der ganske enkelt ikke noget værre, end jeans der sidder dårligt. Gå efter skinny eller slimfit, hvis du har meget slanke ben, og straight fit eller tapered hvis der skal være lidt mere plads til lår og læg. Og skal det være ekstra afslappet og lidt baggy til weekenden derhjemme, så gå efter et relaxed fit, som det så passende hedder.”

Jeans toejeksperten lyngby storcenter
Personer tojeksperten maend lyngby storcenter

Den rigtige pasform

”Uanset style skal du altid starte med at tjekke pasformen bagpå. Tommelfingerreglen på jeans er, at toppen af bagdelen skal lægge sig ind til lænden, sidde til på baglåret og ellers følge kroppens naturlige form. På den måde undgår du, at dine jeans slasker og får dig til at se helt flad ud bag på. Vi plejer at sige her i forretningen, at pasformen fra knæene og op skal følge nogle faste regler. Resten er smag og behag, alt after om man vil have bootcut, smal fodvidde eller opsmøg.”

Jeans til enhver anledning?

”På grund af de mange farver og styles, er jeans enormt alsidige og kan gå an til rigtig mange ting. Er du inviteret til bryllup eller galla, skal du nok hænge dem tilbage i skabet, men derudover er der fri leg. På jobbet er de klassiske, ensfarvede mørkeblå eller sorte jeans uundværlige og kan styles med både skjorte, blazer og strik. Skal du til fest kan du style både de mørke eller lyse jeans med en funky skjorte og slips eller butterfly.”

Bukser tojeksperten maend lyngby storcenter

Har du brug for lidt mere hjælp, eller vil du bare gerne prøve dine næste jeans på og få et godt råd med på vejen, så kig forbi Tøjeksperten, hvor de har jeans for enhver smag, enhver stil og enhver alder.

Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker