Studiestarten nærmer sig

Tillykke med det nye studie! Forude venter mange spændende og lærerige år, hvor du kommer til at opleve både store eksamensopgaver og vilde studiefester. Her får du både venner for livet og bliver klogere på verden. Men ingen studiestart uden det allermest basale til hverdagen, til den nye studiebolig og til lange dage i læsesalen. Vi guider dig her til alt det, der gør studietiden endnu bedre.

Topfoto: 3Butikken, Dbramante iPad case

Studierabat i Lyngby Storcenter
Som studerende er der en helt ny verden af rabatter, der åbner sig for dig. Tag derfor altid dit studiekort med, når du shopper. Det gælder både indkøb til garderoben, nye kontorartikler og de kolde og varme måltider.

Har du brug for nyt tøj inden studiestart, så læg vejen forbi Message, der giver 10% eller slå til og køb de jeans, du længe har drømt om hos Levi’s, hvor du nu endelig får 20% på hele butikken. Skal du have nye briller, så kig forbi Synoptik, der giver 20%. Et opdateret penalhus, skal der også til, og der anbefaler vi, du finder dine studiesager hos Panduro, der giver studerende 10% rabat.

Når sulten melder sig, vil du elske A’petits studierabatter på op til 17%, eller et velsmagende vietnamesisk måltid hos Lêlê på 10%. Og når sukkertrangen melder sig, så glem ikke Brioche Dorée, der forkæler dig med hele 20% eller Paradis, der giver alle de flittige studerende 10% rabat.

Ny uddannelse, ny taske
Mangler du en ny taske inden studiestart? Hos H&M finder du et bredt udvalg af flotte tasker, der passer til dit studiebudget.

Sort rummelig taske
Fra H&M
229 kr.

Brun taske
Fra H&M
349 kr.

Nye briller?
Et godt syn er nødvendigt for at lære, så husk, at du får 20% rabat* hos Synoptik, når du er studerende med gyldigt studiekort.

Stel fra Be Bright  598 kr. hos Synoptik
Glas fra 600 kr.
Studierabat er 20% på hele brillens pris

Tommy Hilfiger stel, 998 kr. hos Synoptik
Glas fra 600 kr.
Studierabat er 20% på hele brillens pris

Pas godt på din elektronik
Hos 3-butikken kan du købe tilbehør til din iPad, MacBook eller iPhone. Du kan købe det på afbetaling og dele regningen op over 30 mdr.

Dbramante Paris MacBook Pro 13” sleeve
570 kr. eller 19 kr. pr. md. i 30 mdr.
3Afbetaling forudsætter abonnement hos 3.

Dbramante Copenhagen iPad case
510 kr. eller 17 kr. pr. md over 30 mdr. 3Afbetaling forudsætter abonnement hos 3.

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne