Sommerlig mode til ham

Glem alt om vinterens mørke jakkesæt og grå strikbluser, for nu er foråret landet i de mange herreforretninger rundt omkring i Lyngby Storcenter. Og skal man forklare forårets herretendens med ét ord, må det være ”farver”. Masser af lyse pasteller, mørkegrønne nuancer, farverige print og et miks af det hele på én gang, hvis man er den modige type.

Ligesom i kvindemoden er alt også tilladt for herrer, og det handler måske i virkeligheden mere om anledningens mulighed end den personlige stils begrænsning.

Til festivalen

Du har købt billet til én af sommerens mange festivaler, og du er allerede begyndt at overveje dine outfits. På festivaler må den gerne få fuld skrue på det legesyge look, og det er dermed en oplagt mulighed for at kaste dig over en farvestrålende skjorte, som normalt ikke lige egner sig til kontoret eller dine bedsteforældres guldbryllup. Kombiner med denimshorts og sneakers for det gennemførte festivallook.

Til kontoret

Når solen bager, er det rart nok at kunne trække i de sommerlige længder, uden at føle at man ligner én, der er på vej til Mallorca. Et godt tip er at gå efter mørke farver, såsom grøn, blå eller sort. På den måde toner du dit udtryk lidt ned, og undgår badeferie-temaet. Du kan sagtens bruge en blazer, hvis den matcher farvemæssigt med dine shorts eller din skjorte, og hvis du husker de pæne lædersko eller enkle sneakers, er du automatisk kontor-cool.

Til sommerhuset

Aaaaah! Tid til at hoppe i det afslappede tøj, de rare sandaler og en solhat, imens du læser en bog i skyggen. Men du kan snildt være casual og cool på samme tid. Gå efter en kortærmet skjorte eller T-shirt i let materiale og et par enkle chino-shorts. Pasteller er den ultimative sommerhus-stil, og det smarte ved dem er netop, at de kan sammensættes på kryds og tværs uden at ”larme”. Top det hele med solbriller og noget køligt i et glas, og så er sommerhusturen i skabet.

skjorte shorts Herre Gant lyngby storcenter

Shorts, 800,- Skjorte, 800,-
Gant

skjorte Herre Ginsborg lyngby storcenter

Boss skjorte, 949,-
Ginsborg

t-shirt superdry Herre Toejeksperten lyngby storcenter

Superdry T-shirt, 300,-
Tøjeksperten

skjorte bukser Herre Kaufman lyngby storcenter

Tommy Hilfiger shorts, 700,-  Boss skjorte, 700,-
Kaufmann

blomstret kortærmet skjorte shorts Herre Levis lyngby storcenter

Shorts, 499,-  Skjorte, 499,-
Levi’s

gavekort foraar lyngby storcenter
Få mere inspiration
Et godt tip

Gavekort kan bruges i vores åbne butikker