Sæsonens skarpeste sneakers

“Tech Sneakers”, “Dad Sneakers”, “The Ugly Sneaker Trend” – kær kondisko har mange navne, og denne sæson skal dine sneakers være kraftige, lidt klodsede, ligne noget din far ville have gået med i 80’erne og meget gerne også i farver, man lægger mærke til. Kridhvid, pastel eller godt med spræl.

Trenden begyndte at røre på sig sidste efterår i storbyernes gadebillede, og nu hvor foråret er ankommet med smæk på farverne, har de kraftige og farvestrålende sneakers officielt vundet en plads i vores fashion-hjerter.

Ethvert modehus med respekt for sig selv har sendt en model eller to ned ad catwalken iført chunky sneakers. Og ethvert sportsbrand har et par eller fem stående på deres hylder lige nu. Og nej, selvom det ser hamrende sporty ud, så er de opmærksomhedskrævende sneakers til enhver fod, uanset om den sidder på en sporty, feminin eller klassisk kvinde.

 

Sådan styler du den

Den chunky sko kan styles på uendelig vis. Sammen med din plisserede nederdel, dine ankelkorte lyse jeans med vidde i benene, dine cykelshorts (en anden af sæsonens hotteste looks), din blomstrede sommerkjole eller dine klassiske sorte bukser. Er der godt med kig til anklerne, kan du sætte prikken over i’et med en spinkel ankelkæde i sølv eller guld.

Kaster du din kærlighed på de kridhvide sneakers til dine brune sommerben, så husk at give skoene godt med pleje og imprægnering. Så holder de sig pæne længe.

Sneak Sport24 lyngby storcenter

Reebok Sneakers ROYAL TECHQUE
600,-
Sport 24

Sneak Sko spray noegle lyngby storcenter
Sneak Sport24 lyngby storcenter

Reebok Sneakers ROYAL TECHQUE
Pris 600,-
Sport 24

Sneak The Athletes Foot lyngby storcenter

Nike sneakers, M2K Tekno
799,95
The athletes foot

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne