Shopping

Sommerens badetøj

Snart stiger temperaturen, og det betyder tid til badetøj, varme dage ved stranden og sand mellem tæerne. Trænger bikinien eller badedragten til en opdatering, får du her et par bud på sommerens badetøjsmode - til både store og små badenymfer.

Af Lyngby Storcenter, april 2018

Den farverige

Til dig der tør at skille dig lidt ud. En smuk orange balconette-overdel med fine blomsterdetaljer og matchende underdel. Den perfekte farve til den solbrune sommerkulør.

 

Marie Jo top, 719 kr.
Marie Jo trusse 339 kr.
Wunderwear

Eksotisk print

Til eksotiske feriemål eller bare til den rette badeferie-stemning. Plante-printet, den afdæmpede grønne nuance og den lille orange detalje ved bindebåndet udfordrer den traditionelle sorte bikini.

Bikini top 450 kr.
Bikinitrusse 250 kr.
Change

God støtte

Mørkeblå bikini med bindebånd bag nakken så du undgår de klassiske hvide striber, når du nyder solen. Med bøjle for en ekstra god støtte til barmen.

Top 299,95 kr.
Trusse, 159 kr.
Hunkemöller

Cool og sporty

Bikinitop og -underdel i blødt og behageligt mesh med cool print fra Calvin Kleins athleisure-linje ”INTENSE POWER”. I Calvin Kleins klassiske design med den brede logo-elastikkant.

Calvin Klein Top 400 kr.
Calvin Klein Trusse, 300 kr.
Wunderwear

Til små vandhunde

Speedo er kendt for den gode kvalitet, og det gælder også badedragten her. Et smart design hvor der stadig er plads til leg. Perfekt til små energifyldte vandhunde der elsker at plaske, soppe og lave bomber.

Badedragt, 300 kr.
Dykkerbriller 200 kr.
Sportmaster kids

Få mere inspiration

Trend

Dyreprint-tendensen fortsætter ind i efteråret

Inspiration

Gul og orange er sommerens helt store farver