Skru op for hyggen

Skru op for hyggen

Lige nu er det stadig bidende koldt. Derfor er det også nu, der skal skrues op for hyggen i hjemmet, for før du når at se dig omkring, vil du hellere tilbringe tiden ude i forårssolen. Her er 5 ting du skal nå, før forårssolen titter frem …

En hel dag i blødt hyggetøj
Opskriften på en dejlig doven søndag starter med det rigtige sæt hyggetøj. Og så gør det jo ikke noget, at det bløde hyggetøj samtidig er lækkert at se på.

Læg en ansigtsmaske
Din hud har brug for lidt ekstra omsorg om vinteren, så hvorfor ikke forkæle dit ansigt med en rigtig lækker ansigtsmaske? Masken fra Pure and Care indeholder kulsyreholdige bobler, der giver din hud en blid massage. Det lyder som noget, der er værd at prøve.

Kaffe og croissanter på sengen
Hvad er mere hyggeligt end kaffe og croissanter på sengen? Server det for en du holder af, eller skab et perfekt mig-moment med selvforkælelse. Lige nu er der mængderabat på croissanter i 7-eleven i Lyngby Storcenter.

Gør fødderne forårsklar
Om vinteren er der ingen, der lægger mærke til hård hud på fødderne. Men før eller siden skal de vamsede sokker pakkes væk. Giv dine fødder en kærlig tur med fodfilen, så de er bløde og klar til at blive vist frem i sandalerne, når den tid kommer.

Tænd stearinlys
Man kan næsten ikke sige hygge, uden at sige stearinlys. Udnyt hyggestunden med de levende lys, mens det stadig er mørkt og koldt udenfor.

Hættetrøje 399 kr. hos Buch Copenhagen

Cafe Noir, 10 stk. 18 kr. hos Normal

Pure&Care Bubble clay mask, 60 ml. 43 kr. Hos Normal

Bukser 299 kr. hos Buch Copenhagen

Fyld posen med croissanter. Lige nu kan du hos 7-eleven få 2 stk. for 20 kr. eller 4 stk. for 30 kr. (Tilbuddet gælder frem til 4. marts)

Scholl Velvet fodfil, 174 kr. hos Normal

Lysestager fra Imerco Home, 129,95-149,95 kr.

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020