Madoplevelser

Skal du med på skovtur?

Noget mad smager bare bedre, når man nyder det udendørs og direkte fra kurven. Her er vores anbefalinger til, hvad der egner sig bedst til at komme med ud på skovtur.
Af Lyngby Storcenter, september 2017

Et godt flute

Flute ser smukt ud i skovkurven og så smager det bare lækkert. Vælg et helt almindeligt, lyst baguette eller et mørkt, koldthævet med græskarkærner. Begge er fra Føtexbageren og koster 10 kroner stykket.

Camembert

En lækker ost, som er godt at have med i picnickurven, da den er blød og let at skære af.  Den har bedst af at opbevares på køl, så har du langt før du når din destination, kan du opbevare den sammen med nedkølingsposen fra Søstrene Grene. Camembert Lanquetot fra Lynhjems Eftf. til 40 kroner.

Noget sødt til osten

Hos Lynhjems Eftf. anbefaler de, at man spiser de lækre valnødder i honning sammen med en cremet Camembert. Valnødder i sirup fra Lynhjems Eftf. til 45 kroner.

Noget der mætter

En pølse er også oplagt pålæg til farten. Det smager skønt sammen med et friskbagt brød, og det fylder ikke meget at have med. Hvis du skal forkæle dig selv lidt ekstra, så prøv en eksklusiv variant fra Lynhjems Eftf. Galbanetto pølsen er fra Lynhjems Eftf. Og koster 40 kroner.

Snackbar til farten

Hvis sulten melder sig før det oplagte spot er fundet, så er en snackbar fantastisk til farten. Den er allerede pakket for dig, så den er let at have med. Roo Bar fra Søstrene Grene koster kun 10,48 kroner.

Chokolade til dessert

Hvis du har en sød tand, så anbefaler vi, at du prøver Sv. Michelsens syndige chokoladekugler med lakrids og mynte. Kuglerne har en smuk, grøn farve, så hvorfor ikke nyde dem ude i naturen? Hvis I er mange der skal afsted sammen, kan I få mængderabat. Chokoladekugler fra Sv. Michelsens, 1 stk. 65 kr., 2 stk., 125 kr. og  3 stk. for  160 kr.

Sød saft

En lækker saftevand lavet på solmodne blodappelsiner. Fortynd gerne drikken hjemmefra og kom isterninger i, så saften kan nydes iskold. Blodappelsinsaft 1:7 fra Sv. Michelsen til 49 kroner.

Sund saft

Tranebærsaft hører virkelig efteråret til. Men du kan også få andre sunde varianter. Søbogaard laver lækker, økologisk saft med alle mulige forskellige slags bær. Find din egen favorit. Tranebærsaft fra Søbogaard kan købes hos Søstrene Grene til 56,60 kroner.

Nedkølingspose

En nedkølingspose er virkelig billig og virkelig praktisk. Har du noget mad med, der holder sig bedre på køl, så er det virkelig en hel anden luksus at pakke maden op igen. Ice Bag fra Søstrene Grene til 17,70 kroner.

Sort te

Søstrene Grene har et stort udvalg af te, og der er helt sikkert også noget for din smag. Kom ind i butikken og find din egen favorit. Sort te med lakridssmag fra Søstrene Grene, 23,98 kroner.

Termokande

Lige meget hvor mange tæpper og varme jakker du har med, så er der intet som at blive helt gennemvarmet indefra med en dampende varm kop te. Tag en termokande med varmt vand med og bring forskellige teer efter smag. Termokande fra Søstrene Grene til 68 kroner.

Servietter

Et par ternede servietter pynter både i kurven, men så er de også bare praktiske efter et bid med valnødder i honning. Ternede servietter fra Søstrene Grene til 9,96 kroner.

 

Få mere inspiration
Inspiration

Få noget ekstra godt til ganen: Kom ned i Vinspecialisten

Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020