Madoplevelser

Det skal du drikke til konfirmationen

Konfirmationen er en af de store mærkedage og fester, og den kræver meget forberedelse. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige vin til dagen, så du kan krydse det af listen. Vinspecialisten har samlet en vinmenu til 55 kr. pr. gæst.
Af Amalie Bach-Dal, april 2017

vELKOMSTDRINK

Lad dig ikke snyde af den lyse, nærmest pink farve. Der er nemlig masser af smag i denne herlige rosé. Det er den kendte tempranillo-drue, der lægger bund til vinen. Sødmefuld duft af modne hindbær og jordbær. Også i smagen får du masser af røde bær, der afsluttes med en let krydret eftersmag. En meget indbydende rosé, der spænder bredt

2015 Finca antigua rosado, Spanien. Læs mere om Vinspecialisten og kontakt dem her

 

hVIDVIN

Lys, gul farve med smaragdgrønt skær. Intens duft af modne frugter som pære, fersken, abrikos samt noter af fennikel, hvide blomster og nyslået hø. Den lange, bløde og cremede eftersmag gør, at vinen slet ikke føles snerpende tør. Dejlig alsidig hvidvin til både mad og terrasse.

2014 Finca antigua viura, Spanien. Læs mere om Vinspecialisten og kontakt dem her

rØDVIN

Dyb kirsebærrød farve. Duften domineres af mørke bær, tilsat lette toner af krydderier, balsamico og viol. Smagen er kraftig og intens med masser af karakter og fede modne tanniner.

2015 Finca antigua tempranillo, Spanien. Læs mere om Vinspecialisten og kontakt dem her

DESSERTVIN

Fed, strågylden farve. Duften er liflig og sødmefuld med nuancer af lime, passionsfrugt og frisk ananas. Smagen domineres af citrusfrugter og akaciehonning. Velafbalanceret frugtsyre. En rigtig lækkerbisken for slikmunde!

Errazuriz late harvest saucignon, Chile. Læs mere om Vinspecialisten og kontakt dem her

Få mere inspiration
Information

Ditte Julie: “Jeg tror egentlig, jeg elsker ALT allermest ved julen”

Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Inspiration

Få noget ekstra godt til ganen: Kom ned i Vinspecialisten

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020