Shorts – sæsonens tendens i gadebilledet

Mændenes SS19-modeshow rundtomkring i Europa er netop slut, og midt imellem catwalks og nye inspirerende kollektioner fra de forskellige designere, endte det med at være shortsene i gadebilledet, der løb med en stor del af opmærksomheden.

Ja, du læste helt rigtigt – shorts. Kaki-, cargo-, denim- og fodboldshorts. Fra enkle til de farverige, fra knælange til den korte 80’er-inspirerede model.

Læs også: 7 uundværlige til sommerhuset

Sådan styler du shortsene
Tendensen kommer i kølvandet på tidens afslappede gademode med sneakers, løse skjorter, hoodies, kasketter og cool bumbags. Stilen varierer fra det sporty og casual til det enkle og elegante. Så vær ikke bange for at kaste dig ud i shorts denne sommer, uanset om det bare er til ferien sydpå, til sommerhuset eller til afslappede weekender på café i byen. Og også uanset om du er til løse sportsshorts eller de klassiske chinos. Du kan mikse og matche alt efter anledning, personlig stil – og sommertemperatur selvfølgelig. Dress ned med en T-shirt, sneakers og en bumbag eller dress det op med en skjorte, klassiske lædersko og en habitjakke.

Minimum shorts
QUINT, 400 kr. eller 2 par for 700 kr.

Blå Sunwill shorts
TØJEKSPERTEN, 599 kr.

Porcelain green shorts
GANT, 800 kr.

Meyer shorts
MR. HARRIS, 699 kr.

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne

Inspiration

Find nye og gamle klassikere til garderoben: Mød Thor fra Kaufmann