SS21

NY SÆSON – NYE TRENDS

Efter en lang og kold vinter er der endelig forår og flere solskinstimer i luften. Vi siger farvel til tunge vinterjakker og hej til de lette lag og afdæmpede farver. Sæsonens store tendenser er oversize, behagelige materialer og lyse farvetoner. Få overblikket over sæsonens trends her.

Elegant oversize

Det oversized suit med masser af volumen og længde er en stor trend. Find det suit, der passer til din stil: klassisk og stilrent eller mere udfordrende og sporty med bermuda shorts. Gå efter de lyse nuancer, kombiner med chunky sko og solbriller, så er du klar til både arbejde og en cocktail i forårssolen.

Jakke 349,- og bukser 249,- HM
Quilted skuldertaske 249,- HM

Jakke 2.795,- og Bukser 1.695,- Sand
Blazer 2.700,- og Bukser 1.700,- Tiger of Sweden

Blazer 1.400,- og Shorts 650,- COS
Sko 1.200,- COS

Luftige kjoler

De luftige oversize flæsekjoler kommer til at dominere foråret. Dress den op med høje hæle, smykker og en smuk taske eller hop i et par sneakers og en blazer. Flæsekjolen kan være kort og lang. Ligesom ærmerne kan være både puf, lange eller vide. Find dit personlige look og nyd friheden til at bevæge dig gennem foråret.

Kjole 349,95 VeroModa

Kjole 750,- Arket

Kjole 1.299,- Companys

Grøn og grønnere

En af de helt store farver, vi tager med os fra vinteren, er grøn. Specielt dusty green går igen i både herre-, dame- og interiørmoden. En rolig, naturlig farve, der også ses i kombination med naturprint. Sæt den sammen med andre nuancer af grøn for et tone i tone look.

Poloskjorte 500,- Gant

Satinkjole 179,- HM

Kjole 1.200,- Message

Kjole 645,- Other Stories

Sengesæt 349,- HM

T-shirt 600,- Tiger of Sweden

Skjortejakken

I herremoden kommer skjortejakken stærkt ind både som smart hverdagslook og let overtøj. Denne sæson skal skjorterne have store lommer, som en markant detalje. Den styles i et lag på lag look med flere skjorter eller t-shirts.

Skjorte 599,- Tøjeksperten

Jakke 699,95 Selected

Jakke 1.300,- Tommy Hilfinger

Strik, quilt eller fleece?

Vesten bliver fortsat sæsonens absolutte must-have i både dame- og herremode. Vi så dem i efteråret i strik ud over skjorter og toppe. Den trend fortsætter. Prøv vesten over en t-shirt til nederdel eller jeans. Brug den som overgangslag til sommeren på kølige morgener eller nætter.

Strikvest 299,95 Selected

Strikket vest 590,- Arket
Vest 299,- HM

Vest 695,- Other Stories

Skind

Fra at være en del af efterårs- og vintermoden, bliver skind nu også en del af forårsmoden. Det giver et eksklusivt look, der er perfekt til foråret, inden varmen slår igennem. Gå efter tynde skindkjoler, nederdele og jakker i sarte toner – det er tidløst, holdbart og behageligt.

Læderjakke 2.699,95 DesignersMarket

Læderkjole 1.999,- HM

Læderskjorte 1.799,95 Companys

Få mere inspiration
Inspiration

Fotograf og boligstylist Mikkel Dahlstrøm: Boligtrends og mode til efteråret

Shopping

Få glæde af den gave du har fået