Sæsonens fineste ruskindstasker

Ruskind er det perfekte materiale til efterårets nye stil. Med sit rustikke look fra overfladens farvespil, er det som skabt til at give din trenchcoat lidt ekstra kant. Og i denne sæson er farver stadig et kæmpe hit, så vær ikke bange for at kaste dig over rød, blå, gul eller noget helt fjerde. Det gør kun humøret bedre på grå regnvejrsdage.

Og nu vi taler om regnvejr. Husk at pleje dit ruskind godt, allerede inden du tager det i brug. For lige så rustikt som det ser ud, lige så skrøbeligt kan det også være. Men med den rette pleje, kan du få glæde af din smukke ruskindstaske i mange år og samtidig sikre dig, at skindets overflade ældes med ynde.

Læs også: Forlæng levetiden af dit tøj

Husk imprægneringen

Når du pakker din nyindkøbte taske ud, er det en god idé at starte med at børste taskens overflade forsigtigt med en lille blød børste. På den måde fjerner du overskyende fnuller, hvilket også får imprægneringen til at hænge bedre fast. Og desuden slipper du for blåt fnuller på din nye hvide silkeskjorte.

Sørg for at købe en imprægnering specifikt til ruskind. Så opnår du det bedste resultat.

Husk også, at imprægneringen aftager over tid, og så kan et par regndråber pludselig hurtigt gøre skade. Derfor er det en god idé at gentage både med børste og imprægnering et par gange om året.

Åh nej, en plet!

Ingen grund til panik. Brug børsten til forsigtigt at fjerne overskydende snavs, og rengør derefter pletten ved hjælp af damp og en meget hårdt opvredet klud.

Læs også: Bæredygtig shopping

Sort Daniel Silfen taske fra PI CPH
999,95 kr.

Nuelle taske i gul hos Designers Market
findes i 9 forskellige farver, 499 kr.

Blå ruskindstaske fra Gine
findes også i grøn, 400 kr.

Rød Daniel Silfen pung fra PI CPH
199,95 kr.

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020