Sådan underholder du børnene i Bededagsferien

Noget af det bedste ved foråret er de små indskudte helligdagsferie med tid til at sove længe, læse en god bog i lænestolen og nusse lidt om krydderurterne i haven. Men noget af det værste ved den slags helligdagsferier er at have huset fuld af børn, der ”keeeeeder” sig. Men bare rolig. Hjælpen er nær – lige her.

Spil og vær kreativ

Saml familien om et godt brætspil ved bordet. For det første er det en god måde at bruge tid sammen på som familie, og for det andet giver det et fint afbræk fra skærmtiden.
Er i mere til kreativ leg med hænderne, kan i også være fælles om at skabe sjove, skøre og eventyrlige figurer ud af modellervoks. Mangler i idéer, kan i f.eks. tage udgangspunkt i et kendt eventyr eller en bog, i plejer at læse sammen, og så genskabe fortællingen med voks.

Spændende legetøj

Er børnene kørt fast i legetøjet derhjemme, gælder ordsproget ”forandring fryder” stadigvæk. Måske de er vilde med Fortnite og synes, det kunne være intet mindre end fantastisk at lege med en figur derfra? Eller måske de også har kastet deres kærlighed over Ternet Ninja og gerne vil læse bogen, imens de leger med den rigtige ninja-dukke?

Kom ud!

Hvis vejret er til det, så kom ud! Ud i det blå, ud i den friske luft og måske endda ud til havet. Sæt et sjovt spil op i haven eller tag det med på tur sammen med picnickurven og nyd det milde majvejr, imens i dyster om at vinde. For hvem ved, måske der er en sød dessert-præmie til den heldige vinder?

ailefo organic modelling arket lyngby storcenter

Ailefo Organic Modelling Clay, 150,-
ARKET

boern kuffert arket lyngby storcenter

MeriMeri kuffert, 250,-
ARKET

stigegolf panduro hobby lyngby storcenter

Stigegolf, 100,- (før 299,95)
Panduro Hobby

dukke ternet ninja arnold busck lyngby storcenter

Ternet Ninja, 149,95
Arnold Busck

boern skull trooper gamestop lyngby storcenter

Skull Trooper, 139,-
GAME STOP

film bog ternet ninja arnold busck lyngby storcenter

Ternet Ninja film, 129,95,-
Ternet Ninja bog, 249,-
Arnold Busck

Få mere inspiration