Praktisk på festival

De mange musikfestivaller i sommeren er oftest lig med frihed, fest og god musik. De eneste bekymringer, du skal have på festival er, hvad du skal lytte til næste gang, og hvad du skal have at spise og drikke. Men selvom det er sjovt, kan det også være hårdt at være på festival. Din krop bliver udsat for mere belastning end normalt. Du står meget op, du går mange kilometer og chancerne for, at du indtager mere alkohol end normalt, er også nærliggende.

Et godt råd er at få så meget hvile, du kan, når det er muligt. Måske kan du ikke få nok nattesøvn i telt, men sørg for at få siddet lidt ned imellem koncerterne. Selvom du ikke kan tage en lur, giver det kroppen hvile at lukke øjnene lidt og være i fysisk ro. Sørg også for at holde dig hydreret med masser af vand. Og få lidt skygge, hvis solen står højt. Og prøv at leve så hygiejnisk, som du kan. Det er ikke sjovt at komme hjem med mavebøvl eller halsbetændelse.

Vejret og toiletforholdene er svære at gøre noget ved, men du kan forberede dig, så festivallivet bliver lidt mere behageligt. Anskaf en god solcreme, en tørshampoo, intimservietter og måske en lille højtaler til hygge i campinglejren. Så er du allerede nået langt.

intim vaskeserviet festival apoteket lyngby storcenter

Intimservietter 24,-
Lyngby Løve Apotek

toer shampoo festival matas lyngby storcenter

Bjørn Axén, dry shampoo 77,95
Matas

haand desinfektion gel normal lyngby storcenter

Quick hånddesinfektion, 29,-
Normal

armbaand festival glitter lyngby storcenter

Armbånd – 2 stk. 79,90
Glitter

JBL clip telia lyngby storcenter

JBL Clip3, 499,-
Telia

sol lotion creme festival normal lyngby storcenter

Nivea Sensitive soothing lotion SPF30, 62,-
Normal

Få mere inspiration
Nyhed

hummel er åbnet i Lyngby Storcenter

Nyhed

LSC støtter pigerne i Lyngby Boldklub