Pak feriekufferten

Nedtællingen er i gang hos de fleste danskere lige nu. Enten venter en skøn tur i sommerhus, en tur til sydens solfyldte strande eller en storbyrejse fuld af kultur og shopping. Hvis du er en af de heldige, der snart skal afsted, kan det anbefales at have de vigtigste elementer på plads, så turen bliver ekstra komfortabel. En rigtig god rejsekuffert, en god bog til de dovne dage ved poolen, et par lækre solbriller og en flot og behagelig bikini.

 

En kuffert ud over de sædvanlige

En god kuffert har hjul, der ikke larmer, er tyverisikret, er lille nok til at få med ombord som håndbagage og stor nok til at rumme det, du har brug for på turen. Og sidst men ikke mindst, må den godt være pæn og holde i rigtig lang tid. Lige præcis sådan en kuffert, har NEYE fra mærket Kabuto. Den har en unik ekspanderbar funktion, så du kan gå fra at have 40 liter til hele 60 liter bagage med. Samtidig har kufferten fingerspids-sensor, så kun du kan åbne låsen. Udover det excellerer denne kuffert ved at tilbyde fuld opladning af op til 8 smartphones og en computer på rejsen. Kufferten fås i flere farver.

En bog, der sender dig langt væk

En god bog skal helst være så dragende, at man glemmer tid og sted. Så er du ude og rejse og har den bog med, kan du på en god dag drømme dig endnu længere væk, end du er rejst og holder du ferie hjemme, kan du passende forsvinde ind i litteraturens magiske verden. Et bud på den perfekte feriebog er ”Millionæren fra Singapore”, der er første del i trilogien Crazy Rich Asians.
Bogen er hylende morsom og, der er fart over feltet og milliarderne flyder i Kwans fuldendte univers, hvor vi får lov at høre om både de vellykkede og knap så heldige kærlighedsromancer. Persongalleriet er skønt, der er både de snobbede og de intrigante, og Kwan fremstiller dem med et kærligt glimt i øjet. Underholdning fra start til slut.

Solbriller, så du ser godt og ser godt ud

Ingen solferie uden solbriller. Og solbriller er ikke bare solbriller. Der skal være ordentligt UV filter i glasset og hvis de er smukke og elegante og samtidig lukker lyset ude fra alle sider af øjet, så bliver det ikke meget bedre. Lige sådan et par solbriller har SYNOPTIK fra Marc Jacobs. Der kan Jackie O godt gå hjem og lægge sig, mens du lægger dig ved strandkanten med disse shades på næsen.

En bikini, der sidder godt

Når det gælder badetøj, er det vigtigt, man føler sig godt tilpas. Det gælder både, at det sidder behageligt og, at man føler sig smuk i det. CHANGE har masser af forskellige badedragter og bikinier og alle kvinder har sine egne kriterier for pasform, men denne bikini, der både fremhæver og støtter formerne, samtidig med at føles superbehagelig, er et godt bud til de fleste kropstyper. Bikinien fås i flere farver.

 

Rullekuffert, 4.440,-
Neye

Marc Jacobs solbrille, 1.298,-
Synoptik

Sommerferie Bog Arnold Busck Lyngby Storcenter

Millionæren fra Singapore, 149,95,-
Arnold Busck

Bikini top, 344,50,- (før: 530,-)
Bikini bund, 175,50,- (før: 270,-)
Change

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne