På tur med en ægte shopaholic

På tur med en shopaholic

Vi er taget på tur med en ægte shopaholic og har spurgt hende, hvilke items hun bare ikke kan leve uden dette efterår.

Julie Hildebrandt Hammer er 20 år, opvokset i Rungsted og arbejder for tiden på et modemagasin i New York, hvor hun også bor.

Woody Vanilla lys, 245,-
Rituals

Flora balconette, 550,-, hipster, 250,-
Change

”Det er vigtigt for mig, at mit tøj er behageligt, og noget jeg føler mig tilpas i.”

Brenna jacket, 1.799,-, Nadima pants, 1.299,-
Baum und Pferdgarten

Miss Dior parfume, 575,-
Matas

Min stil er meget trendy, sporty og til tider klassisk. Jeg shopper altid med kvalitet i fokus, og så har jeg en ting for sko. Mit klædeskab er fuld af sko, for det kan altid peppe et outfit op på ingen tid.

MAC highlighter, 250,-
MAC

Chai Latte, 42,- mandelbiscotti, 15,-
Espresso House

Til efteråret skal jeg have en ternet blazer – én af sæsonens helt store it-items, et stilfuldt suit til arbejde, et par skønne accessories til at sætte prikken over i’et samt nyt lingeri. For selvom man pakker sig ind i varm strik og tykke vinterfrakker, må man ikke glemme at gøre lidt ekstra ud af det inderste. Og på de kolde og mørke dage skal jeg tænde et duftlys, mens jeg drikker min morgenkaffe. Det hjælper altid på humøret.

Bonbonniere skål med låg, 399,95,-
Inspiration

Active drikkedunk, 69,95
H&M

Håndklæder lille 12995, stor 249,95,-
Inspiration

Mandler hvid chokolade med passion, 65,-
Sv. Michelsen Chokolade

”Glade og festlige glimmersokker er helt klart et must-have på regnfulde dage.”

MAC Studio foundation water weight 270,-
MAC

Få mere inspiration
Nyhed

Hent og send pakker med GLS Pakkeshop

Aktivitet

Spil og vind præmier med Lyngby Storcenter

Nyhed

Besøg Nespresso i Lyngby Storcenter

Nyhed

Velkommen tilbage i Lyngby Storcenter