Skønhed

Opskriften på pæne negle

Gå foråret og sommeren i møde med velplejede negle på hænder og fødder. Hænderne er nemlig dit visitkort, og har du pæne negle, giver du et indtryk af, at du passer godt på dig selv og virker velorganiseret. Det samme gælder fødderne, som snart skal luftes i sæsonens fine åbne sandaler – og ingen sko i verden har jo fortjent at danne par med fødder med grimme og misfarvede tånegle!

textbillede_negle

Hos Ladies Nails kommer dine negle i gode hænder, og det koster hverken en formue eller supermeget tid at få en god manicure og pedicure. En helt almindelig behandling af hænder og fødder tager cirka en time i alt, og afhængigt af din livsstil og dit arbejde skal du regne med, at en manicure holder i cirka en uge, og en pedicure i op til tre uger.

Vil du have længere holdbarhed – eller et mere personligt og kunstnerisk look – kan du overveje at få smukke negleforstærkninger med akrylnegle og gelnegle eller kaste dig ud i en fransk manicure eller cool og funky nailart.

Vidste du, at hvis du har en tendens til at bide eller pille negle, vil negleforstærkninger stoppe den dårlige vane i op til 90 procent af tilfældene?

 

Værd at vide:

  • Manicure & pedicure, 550 kr.
  • Akrylnegle, 520 kr.

For flere behandlinger og priser tjek
ladiesnails.dk eller besøg salonen på 1. sal.

Få mere inspiration
Aktivitet

Spil og vind præmier med Lyngby Storcenter