Økologisk og naturlig hudpleje

Din hud er dit største organ, og det skal holde hele livet, så det gælder om at passe godt på det. Vælg derfor din hudpleje med omtanke – både for dig selv og din familie, og måske også lidt for miljøet. Der kommer heldigvis flere og flere naturlige og økologiske produkter på hylderne, så du altid kan vælge med hjertet og med den gode samvittighed. Her kan du se et lille udvalg af økologisk hudpleje, som du altid kan finde på hylderne i Lyngby Storcenter.

Læs også: Bæredygtig shopping

Derma ansigtscreme
Økologisk ansigtscreme der trænger hurtigt ind uden at fedte. Med aloe vera, E-vitamin og naturlige olier. Holder huden fugtet hele dagen.

Ansigtscreme 80 kr.
Føtex

 

Sådan vælger du den rette økologiske hudpleje
Skønhedsudvalget kan godt være lidt af en jungle af navigere rundt i, men som en god tommelfingerregel kan du altid kigge efter de forskellige certificeringsmærker. Her findes der forskellige mærkninger, alt efter hvad der er vigtigst for dig. På den måde bliver det nemmere for dig at finde frem til dine yndlingsprodukter uden parfume og skadelige tilsætningsstoffer. Men der findes også mærkninger der sikrer, at produktet er økologisk, vegansk, miljøvenligt og ikke er testet på dyr.

Urtekram håndcreme
Økologiske og vegansk håndcreme med bl.a. aloe vera, mandelolie, jojobaolie, E-vitamin og sheasmør. Dufter mildt af citrongræs.

Håndcreme 45 kr.
Føtex

Decubal bodylotion
Økologisk og svanemærket bodylotion med hyldeblomst og olivenolie. Daglig pleje til alle hudtyper, så brug den bare til hele familien.

Decubal lotion, 74,95 kr.
Lyngby Løve Apotek

Decubal håndcreme
Økologisk og svanemærket håndcreme med hyldeblomst og solsikkeolie, der plejer, fugter og beskytter hænderne.

Håndcreme
104,95 kr.
Lyngby Løve Apotek

Urtekram bodylotion
Bodylotion med økologisk kokosolie, hyaloronsyre, olivenolie, sheasmør, abrikoskerneolie og E-vitamin. Nærer huden, og så dufter den dejligt af sød kokos.

Body lotion, 59 kr.
Føtex

Få mere inspiration

Shopping

Udsalgsslutspurten er sat ind

Shopping

5 accessories-favoritter på udsalg