Et nytår med feminin elegance hos H&M HOME

Drømmer du om at skabe den perfekte setting til juleaften og årets nytårsfest? At sætte de smukkeste rammer, der automatisk indbyder til hygge, til nærvær og til hjertevarme? H&M HOME hjælper dig med at nå dertil med deres nye kollektion, der har festlighederne i fokus.

Kollektionen emmer af feminin elegance takket være de mange gyldne, rosa og offwhite nuancer i afstemte toner, der er som skabt til dæmpet belysning over spisebordet eller i sofakrogen.

Kollektionen har fokus på luksuriøse detaljer og det taktile i materialerne – frynser, fjer, kunstpels og blød velour. Kort sagt en kombination, der er som skabt til at gøre stemningen blød og eksklusiv.

Sådan styler du kollektionen

Udvælg enkelte elementer, for at give det, du allerede har derhjemme, et ekstra skud elegance. Eller dæk bordet fuldt op til festmiddag, og skab et gennemført look med overdådige buketter i vaser, små stillebens af lysestager i forskellige højder, eksklusive og kraftige servietter, gylden pynt og bestik ved hver kuvert samt smukke glas, der gør det ekstra skønt at skåle med familie og venner.

Tænk gerne ud ad boksen og pynt selve lokalet op. Brug de mange smukke ornamenter til andet end juletræets grene, og hæng dem i stedet i flotte bånd fra loftet, langs væggen eller brug dem som pynt på bordet.

Derefter er det bare at lade boblerne fra champagnen glimte om kap med de levende lys – og at skåle på et nyt og smukt år, når klokken slår 12.

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020