Nyt H&M samarbejde med Pringle of Scotland

Nu kan du kaste dig over H&M’s nyeste designsamarbejde med Pringle of Scotland, som er tilgængelig i både butikker og online.

Pringle of Scotland blev grundlagt helt tilbage i 1815 og er kendt som ét af de ældste brands hvad angår luksuriøst kvalitetsstrik. Brandet trækker dermed på en stærk kulturarv med strik til det kolde klima tilpasset en sporty livsstil.

 

Med et moderne udtryk

I designsamarbejdet med H&M er de klassiske argylemønstre og jacquardvævede stof bibeholdt, men looket har samtidig fået et mere moderne udtryk med oversize silhuetter, rå kanter og neongule detaljer, så hele kollektion er on point på sæsonens tendenser. Og de lækre strikkjoler med lynlås, behagelige hoodies, ribstrikkede leggins og strikkede huer bærer naturligvis det skotske brands genkendelige mønstre.

”Pringle of Scotland har en lang historie med samarbejder, og dette seneste samarbejde med H&M har været meget inspirerende. Vi er altid på udkig efter nye måder at udtrykke vores klassiske designs DNA, og vi håber, at dette seneste legesyge, sporty eksempel på vores populære argylemønster og klassiske strik vil falde i god jord hos vores eksisterende samt nye kunder, der ikke har kendt til os før nu”, fortæller Katy Wallace, Brand Director hos Pringle of Scotland.

 

Bæredygtig og hunde-venlig

Kollektionen tager samtidig et bæredygtigt skridt ved at anvende materialer såsom genanvendt polyester, økologisk bomuld, alpakauld og viskose, og selve farvepaletten kredser hovedsageligt om grå, neongul, sort, brun og råhvid. Og for at det ikke skal være nok, kan du endda supplere med matchende styles til din firbenede ven derhjemme; der er nemlig også noget til hunde i kollektionen.

”Samarbejdet med Pringle of Scotland, et brand med så rig og imponerende en historie, har været en stor fornøjelse for H&M’s design team. Vi har nyfortolket de klassiske silhuetter og det ikoniske argylemønster for at gøre det mere ungt og give det et sporty præg, og jeg er stolt over, at vi har været i stand til at benytte genanvendt polyester, uld og økologisk bomuld i kollektionen. Jeg ser frem til at se vores kunder style kollektionen på deres egen måde,” fortæller Maria Östblom, Head of Design Womenswear i H&M.

Find kollektionen i H&M på 1. sal i Lyngby Storcenter.

HM Pringle of Scotland kvinder Lyngby Storcenter
  1. Gul recycled trøje, 179 kr. 2. Ternet recycled nederdel, 249 kr. 3. Ternet recycled sweater, 399 kr. 4. Grå recycled bukser, 249 kr. 5. Sort recycled sweatshirt, 199 kr. 6.Tørklæde recycled, 79,95 kr. 7. Sort øko bomuld t-shirt, 129 kr. 8. Sort recycled nederdel, 249 kr. 9. Finstrikket hættetrøje, 249 kr.

Pringle of Scotland x H&M

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne