ILLUMS BOLIGHUS ÅBNER

Ikonisk butiksåbning i Lyngby Storcenter: Illums Bolighus åbner flagship store på 4.500 kvm i tre etager

 

 

Lyngby Storcenter kan i dag løfte sløret for, at centeret har indgået en aftale med Illums Bolighus om at åbne en ny, stor flagship store i tre etager i Lyngby Storcenter i april 2023. Den nye forretning skal tiltrække møbel-, design- og fashion-entusiaster fra især Nordsjælland.

”Vi er meget glade for og stolte af, at Illums Bolighus – et højtprofileret og traditionsrigt bolighus – åbner en tre-etagers forretning i Lyngby Storcenter. Illums Bolighus har i næsten 100 år været en del af dansk kultur, og for mange danskere såvel som udenlandske turister er bolighuset en vigtig institution. Med en central placering i Lyngby Storcenter ser vi, at Illums Bolighus kan blive et anker i centeret,” udtaler Casper Didriksen von der Ahé, Center Manager, og fortsætter:

“I Lyngby Storcenter tiltrækker vi årligt omkring syv millioner besøgende, der fremadrettet vil få glæde af det nye bolighus. Forretningen passer godt ind i vores eksisterende butikssammensætning og understøtter vores rejse mod at blive mere end et traditionelt shoppingcenter. Vi tror på, at fremtidens shoppingcentre er oplevelsescentre, der ikke blot indbyder til gode shoppingoplevelser, men som også er et sted, hvor man lader sig inspirere og skaber fælles oplevelser udover den almindelige indkøbstur. Her passer Illums Bolighus perfekt ind.”

Det nye Illums Bolighus i Lyngby Storcenter bliver centralt placeret på Lille Torv og kommer til at strække sig over 4.500 kvm, hvilket er landets næststørste Illums Bolighus, blot overgået af det ikoniske bolighus på Amagertorv i København. Butikken bliver en integreret del af storcentreret, der desuden har planer om at udvikle Lille Torv og udbygge med nye rulletrapper, der skal sikre en bedre kundestrøm i hele centeret og nemmere adgang til blandt andet parkeringskælderen, hvor der også vil være nem adgang til ”click-and-collect”. Der vil desuden blive tilføjet en rulletrappe fra parkeringskælderen direkte op til Illums Bolighus, hvor der i forbindelse med opførelsen af butikken vil blive en ny, tredje etage i centeret med eksklusive designmøbler- og lamper.

Lyngby Storcenter er med sine millioner af årligt besøgende nordsjællændernes foretrukne shoppingdestination. Med den attraktive placering i Kgs. Lyngby og de gode forhold såsom parkeringsmuligheder med mere end 1000 kundeparkeringspladser forventer Lyngby Storcenter og Illums Bolighus, at det nye bolighus vil tiltrække endnu flere kunder til centeret.

For Henrik Ypkendanz, adm. direktør i Illums Bolighus, er der ingen tvivl om, at matchet mellem Illums Bolighus og Lyngby Storcenter er helt rigtigt:

”Illums Bolighus har en betydelig kundegruppe i det nordsjællandske. Bolighuset har haft stor succes på Lyngby Hovedgade gennem en årrække, men kunderne har forespurgt på et øget sortiment lig det, som findes på Amagertorv. Dette bliver nu muligt. Salgsarealerne øges fra 700 kvm til 4.500 kvm, således at hele Illums Bolighus’ sortiment fra Amagertorv fremover findes i Lyngby Storcenter. Endvidere findes der 1000 parkeringspladser under Illums Bolighus med direkte adgang til bolighuset på tre etager.”


Tjek også disse nyheder

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Bliv Plus Kunde