Nyhed

Ny interiørkollektion til børn

For første gang nogensinde er Søstrene Grene ude med en interiørkollektion til børn. Den lander i butikkerne i dag.

Hos Søstrene Grene har de valgt at skabe en helt ny varekollektion med interiør til børn. Det er altså ikke en enkeltstående oplevelse at finde nyheder til børneværelset, når du besøger Søstrene Grene. Fremover vil man året rundt kunne finde nye legesyge designs til børneværelset. Her kan du se et lille udpluk fra den charmerende kollektion.
Af Lyngby Storcenter, februar 2018

Tipi til børneværelset

Denne skønne tipi er både flot på børneværelset og kan blive omdrejningspunkt for mange timers sjov leg. Tipien findes i tre designs og måler 120x120x160 cm.

Pris pr. stk. 298 kr.

Pynt væggene

Børnene vokser hurtigt, og det kan være svært at følge med. Hæng dette vægklistermærke op på væggen, så du nemt kan følge udviklingen, uden du behøver finde målebånd og blyant frem hver gang. Vægklistermærker kan købes i to designs.

Pris pr. ark, 24,90 kr.

Fang de vigtige øjeblikke

Dette sæt med milepælskort passer til barnets første år. Perfekt, hvis du gerne vil mindes barnets milepæle og fange det på kameraet til evige minder. Milepælskort 15×11 cm.

Pris pr. æske med 28 kort, 28,80 kr.

En drømmeseng

Gør barnesengen endnu mere hyggelig ved at anrette den med en farverig sengehimmel. Sengehimlen er 180 cm. og findes i 2 farver.

Pris pr. stk., 278 kr.

Få mere inspiration