Nu åbner to flotte butikker

Torsdag den 29. august slår Intersport og The Athlete’s Foot endelig dørene op til deres nye, flotte butikker i stueetagen i Lyngby Storcenter. Begge butikker er blevet nyindrettet og med flere kvadratmeter og hylderne er stuvende fulde af inspirerende produkter til din træning. Se nogle af de gode åbningstilbud længere nede i artiklen…

Et helt sportsunivers

Intersport kan godt påstå at være et helt sportunivers, da de har alt til din træning – outdoor, løb, svømning, yoga, fodbold, håndbold, cykling, gymnastik, badminton, tennis, fitness og meget mere.

Det første du vil bemærke, når du træder ind i den nye butik er, at butikken er opdelt i de forskellige sportskategorier som fodbold, træning, løb og sportsstyle. Samtidig er inventaret dynamisk og futuristisk i designet, så det er nemmere at navigere i og lade sig inspirere af. 

Professionel rådgivning – også til amatører

Intersport filosofien er, at sport er for alle, uanset om du er nybegynder eller professionel, lige meget hvad du dyrker af sport, eller hvor hurtigt eller langsomt, du gør det. Derfor får du hos Intersport ikke bare godt udstyr, men også professionel rådgivning uanset, hvilket træningsniveau du er på.

Mange brands under et tag

Intersport forhandler et bredt udvalg af outdoor brands, såsom Columbia, McKINLEY, The Noth Face, CMP, Tenson og mange flere. Hvad enten du leder efter den perfekte vinterjakke, passende skitøj, trailsko og rygsække eller du har behov for tøj og udstyr til din træning.

Et Mekka for sneakerfreaks

The Athlete’s Foot er en international kæde med de nyeste sko og de cooleste sneakers, løbe- og sportssko i de fedeste farver og looks til din helt egen, individuelle stil.

Hos The Athlete’s Foot finder du de fedeste brands indenfor sporty footwear, herunder en række limited edition styles, up-coming nichebrands samt en mindre, nøje udvalgt tøjkollektion.

Butikken forhandler nogle af de mest velrenommerede brands i verden og giver dig atletisk fodtøj til både sport, mode og fritid. Her kan du købe sko til herrer, damer og børn fra de vigtigste mærker som fx: Asics, Vans, New Balance, Nike, Puma, Reebok og Adidas.

Air Force The Athletes-Foot-Lyngby aabning

Nike Air Force 1, 799,95
The Athlete’s Foot

En historisk butik

I 1971 åbnede Robert og David Lando den første The Athlete’s Foot-butik i Pittsburg, Pennsylvania (USA). Dengang var det USA’s første specialforretning inden for sportsfodtøj. Senere blev det verdens første franchisekæde af sportsfodtøj, med mere end 200 nationale butikker i 1978. Samme år, åbnede den stræbsomme amerikanske virksomhed sin første internationale butik i Adelaide, Australien.

The Athlete’s Foot, var én af Danmarks første sneaker-forretninger, da de åbnede deres første forretning på Strøget i København i 1989. Tag en ægte sneakerentusiast i hånden og gå på opdagelse i den nye, lækre butik i Lyngby Storcenter.

Nike sko Intersport aabning Lyngby Storcenter

Nike Tanjun sneakers, nu 299,95 (før 650,-)
Intersport

Timberland stoevler Intersport aabning Lyngby Storcenter

Timberland støvler, nu 999,95 (før 1.500,-)
Intersport

Peak Performance jakke Intersport Lyngby Storcenter

Peak Performance skijakker, nu 999,95 (før op til 3.000,-)
Intersport

Adidas sko Intersport aabning Lyngby Storcenter

Adidas Handball Spezial, nu 299,95 (før 750,-)
Intersport

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020