Inspiration

10 musthaves
til efteråret

Spidse snuder, brændte nuancer, denim og en vatteret jakke er nogle af de ting, du bør holde øje med, når du skal shoppe efterårets musthaves.
Af Julie Blichfeld, oktober 2016

Undertøjet

Et fint sæt undertøj er et musthave, da det uden tvivl vil give dig en særlig følelse af luksus at vide, at du er velklædt inderst inde. Dette sæt er med sin varme grå farve perfekt til efteråret.

Bh og trusse til 759 kr./399 kr. fra Marie Jo hos Wunderwear

Jakken

En lun dunjakke er både praktisk og chik. Brug den under din frakke på ekstra kolde dage, eller sæt den sammen med en turtleneck og et par løse bukser.

Jakke til 2.700 kr. fra Gant

Frakke

Vi spår, at du vil elske at hoppe i den grå frakke, som vil holde dig varm hele vinteren igennem. De fine frynser på ærmerne gør den ekstra skøn.

Frakke til 1.119 kr. fra Rue de Femme hos MF2

T-shirten

Den okkerrøde T-shirt er et musthave i din efterårsgarderobe! Brug den til både smalle jeans og brede bukser, og miks den med andre efterårsfarver som mørkegrøn, brun og navy.

T-shirt til 230 kr. fra Pieces

Tasken

Pift dit outfit op med en taske med frynser, som trækker referencer fra 1970’erne. Et årti, som mange designere (fortsat) har ladet sig inspirere af denne sæson.

Taske til 400 kr. fra Saint Sulpice hos Neye

Uret

Den royale blå farve er ekstra delikat, når den er sat sammen med både guld og sølv. Uret kan opgradere dit look på et øjeblik, og det vil se smukt ud til alt fra strik til kjoler.

Ur til 4.390 kr. fra Boutique D’or

Bukserne

Et par løse, herreinspirerede bukser er et must i efterårsgarderoben, og disse er perfekte i snittet!

Bukser til 799 kr. fra Fiveunits hos Invasion

Skoene

Spidse snuder er ikke til at komme udenom, og disse loafers vil med sine fine detaljer gå perfekt til både dag og aften.

Loafers til 899 kr. fra Bianco

 Nederdel

Denimnederdelen er med sine knapper og lommer både praktisk og feminin, og den vil se chik ud til støvler og en kort kabelstrik.

Denimnederdel til 180 kr. fra Monki

Skjorten

Denne skjorte vil uden tvivl redde dig fra mange tøjkriser efteråret igennem. Brug den alene, under en strik med V-hals og til alt fra bukser til nederdele.

Skjorte til 1.699 kr. fra Sand Copenhagen

Få mere inspiration
Shopping

Få glæde af den gave du har fået

Nyhed

Skrædderservice i GLS Pakkeshop