Monki’s guide til sommerens trends:
Mød Pernille fra Monki

22. Juli 2020

Ønsker du at skille dig ud og matche sommerens modetendenser? Vi har bedt Pernille, Storemanager i Monki, guide os frem til sommersæsonens ultimative trends og ’must-haves’ til din garderobe.

Hvad kendetegner generelt Monki’s univers?

”Empowering og fun – det er vores værdier, som jeg bestemt mener, at vi forsøger at leve op til som personale. Man skal være modig, og man skal have det sjovt. Vi hylder stærke kvinder, komfortabelt tøj og et positivt kropsbillede. Klare budskaber, som Monki særligt er karakteriseret ved.”

Hvilke trends skal man kigge efter denne sæson?

”Generelt er der et stort fokus på vores denim, især jeans med vige ben. Vi har slet ikke kunne følge med, hvad angår efterspørgslen. Det er noget vi kommer til at se meget af henover efteråret. Det samme gør sig gældende for sweatshirts – og pants. Det komfortable udvalg af tøj er noget, vi har solgt rigtig meget af, og som vil komme igen til efteråret i mange nye farver og varianter. Især COVID-19 har sat gang i salget af det behagelige tøj til hjemmet. Dog er der en del unge piger, som også dyrker det komfortable look til hverdag.”

Hvordan ville du sammensætte den perfekte sommergarderobe?

”Det er essentielt at have et par jeans og et par denim shorts i garderoben – så er der både til de varme og kolde dage i løbet af den danske sommer. Desuden er cardigan’en uundværlig og et sommer must-have. Cardigans er også en trend, vi kommer til at se en del mere af til efteråret. Og sidst men ikke mindst skal man selvfølgelig have en lækker sommerkjole.”

Hvordan bidrager Monki generelt til modeindustrien?

”Bare de sidste 4 år, hvor jeg har været ansat her, synes jeg, man har set en ændring – ikke kun i butikken men i gadebilledet. Jeg ser mange personer iført Monki. Folk er blevet mere modige, og det lidt mere farverige og vågede udtryk er langt mere udbredt, end det var tidligere. Så jeg synes helt klart, at Monki bidrager til industrien og til dem, som ønsker at opnå et inspirerende look, der er til at betale. Vi har en god blanding af det vilde og det mere dæmpede. På den måde kan man få noget, som er sjovt og lidt anderledes, uden det bliver for meget.”

skjorte monki kvinder lyngby storcenter

Maxi skjortekjole, 350,-
Monki

jeans monki kvinder lyngby storcenter

Yoko jeans, 350,-
Monki

denimshorts monki kvinder lyngby storcenter

Denimshorts, 200,-
Monki

badetøj monki kvinder lyngby storcenter

Badedragt, 250,-
Monki

bukser monki kvinder lyngby storcenter

Ikmo jeans, 350,-
Monki

Få mere inspiration
Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop