MASSER AF MAGISK STEMNING

30. november 2020

Festsæsonen er over os, og selvom selskaberne bliver lidt mindre i år, kan du stadig få masser af magisk stemning ind i julebordet og til nytårsselskabet. Tænd de levende lys og gør dig umage med at pynte og dække et forrygende flot bord til dine gæster. For så skal det nok blive jul – også i år.

Og hvis du trænger til lidt ny inspiration til borddækningen, så er det herunder, du skal kigge. Et godt overordnet tip er at følge et farvetema; vælg én farve og lad nuancer af denne gå igen i servietter, pynt og dug. Så spiller det så smukt sammen.

Dæk op med dug!

En smagfuld dug gør underværker for din opdækning. For med en god bund er det nemt at bygge og pynte ovenpå, og der skal ikke meget til, før dit middagsbord ligner en million. Og ligger du inde med særligt fint bestik eller service, så er det nu, du skal hive det frem fra gemmerne – for hvis ikke nu, hvornår så? Det er jo kun jul og nytår én gang om året, og særligt i år har vi fortjent at forkæle os selv med godt til ganen – og til øjet!

Giv den gas med pynt!

Det er så nemt og samtidig så hyggeligt. Hvis du har tid, inden gæsterne kommer, så gå ud i haven eller naturen og find lidt grene, blomster eller blade, du kan pynte op med. Et strejf af lidt grønt og organisk giver liv og struktur til din borddækning, og det er en nem og billig måde at sætte din smukke service i scene. Og så har du fået frisk luft og flotte røde kinder, inden dine gæster ankommer.

Rosendahl Grand Cru asietter lyngby storcenter imerco home

Rosendahl Grand Cru isasiet, 4-pak 99,95
Imerco Home

Erik Bagger Festivo stel lyngby storcenter jul imerco home

Festivo stel fra Erik Bagger, 4 dele 299,95
Imerco Home

hørdug H&M Home Lyngby storcenter Jul

Dug i vasket hør, 349,-
H&M Home

Stentøj tallerkner jul lyngby storcenter H&M Home

Middagstallerken i stentøj, 99,-
H&M Home