Madoplevelser

Mad i Lyngby Storcenter

Der er rig mulighed for at finde lækker mad i Lyngby Storcenter. Sushi, burger, pandekager eller salater - der er mad for enhver smag i en af de mange restauranter, caféer eller take-away-steder.
Af Alberte Sejling

Duck it

Sæt tænderne i en saftig burger med pulled duck. Smagen er salt, sød, sur og meget mere! Prøv de sprødeste duck fat fries til for at fuldende madoplevelsen.

A’petit

Mæsk dig i pastaretter, salater eller fyldig sandwiches fra A´petit. Retterne kan også købes som takeaway.

Street Sushi

Lyngby Storcenter kan også byde på Japansk Street Food og lækker sushi af høj kvalitet hos Street Sushi.

Baresso

Gå aldrig ned på god kaffe! Lav et pitstop under indkøbene og slå dig ned hos Baresso, hvor du foruden kaffe også finder te, iskolde drikke, varm chokolade, juice og meget mere.

Brioche Dorée

Lad dig friste af frugttærte, croissants, baguettes eller andre franske fristelser hos Brioche Dorée. Pssst… Bagerkæden har hjemme i Paris og bød de første lækkersultne gæster på kager i 1976.

Butterfly

Hos Restaurant Butterfly har de mad for enhver smag og til priser alle kan være med på. Var det noget med en skøn brunch at starte dagen på, en pizza til frokost eller en god bøf til middag?

Hallernes Smørrebrød

Hallernes Smørrebrød serverer smørrebrød af årstidens bedste råvarer, som du sjældent glemmer. Vores anbefaling: Tag hellere et stykke for meget end et for lidt, ellers kommer du hurtigt til at fortryde.

Joe & The Juice

Lyngby Storcenter kan også invitere deres gæster på høj musik, energisk stemning, friske juices og lækre sandwiches hos Joe & The Juice!

CAFÉ Gino

Har du lyst til italiensk mad i Lyngby Storcenter skal du slå vejen forbi Gino. Her lokker menukortet med den ene italienske klassiker efter den anden… Buon appetito!

7-eleven

Varme drikke, kolde drikke, kager, brød, hot dogs, salater, slik… Listen er lang og du kan få stillet al slags sult og tørst på farten hos 7-Eleven.

Palæo

Skal du have sund mad i Lyngby Storcenter? Så tag et smut forbi Palæo. Her serveres mad af høj kvalitet og gode råvarer.

Pandekagehuset

Forkæl dig selv med en sød dessert hos Pandekagehuset i Lyngby Storcenter. Du kan få alt fra sukker til chokoladesovs, kokos og friske bananer på din pandekage.

Pandekagehuset

Lynhjems

Hos Lynhjems kan du få en ost til enhver andledning og svar på, hvordan det ultimative ostebord ser ud.

Paradis Is

Uanset vejret kan man altid klemme en is ned… specielt når den kommer fra Paradis Is! Hos Paradis Is laver de ny is hver dag af friske råvarer.

Parma & Pasta

Hos Parma & Pasta kan du få alt godt fra Italien blandt andet ravioli med forskelligt fyld, frisk pasta med italiensk sovs og lækre parma-sandwich – alt sammen hjemmelavet.

Sv. Michelsen Chokolade

Har du en sød tand kan det være farligt at gå ind i Sv. Michelsen, for her finder du det lækreste chokolade. Det er svært at forlade butikken tomhændet – så er du advaret.

Tommi’s Burger Joint

Der er ikke noget som en god, saftig burger – og slet ikke, når den kommer fra Tommi’s. Menukortet er ganske simpelt, så det er let at vælge og du kan få en menu til kun 94 kroner!

Slagter friis

Hos Slagter Friis er der altid velhængte bøffer af himmerlandskvæg, lam fra små lokale opdrættere, fjerkræ fra friland og grise fra Høve landgrise. Og her er også slagterpålæg og færdigretter lavet helt fra bunden.

Summerbird

Summerbirds chokolader er så fine, at man næsten ikke nænner at spise dem. Chokoladerne er den perfekte værtindegave eller en gave til dig selv, hvis du trænger til lidt forkælelse.

Føtex

Skal du handle ind til mad i Lyngby Storcenter skal du i Føtex, der har et bredt sortiment af dagligvarer.

Vinspecialisten

Hos Vinspecialisten finder du både hvidvine, rosévine, rødvine, hedvine og mousserende vine i alle prisniveauer og fra stort set alle verdenshjørner.

Få mere inspiration