Madoplevelser

Mad i Lyngby Storcenter

Der er rig mulighed for at finde lækker mad i Lyngby Storcenter. Burger, pandekager eller salater - der er mad for enhver smag i en af de mange restauranter, caféer eller take-away-steder.
Af Alberte Sejling

Paradis Is

Uanset vejret kan man altid klemme en is ned… specielt når den kommer fra Paradis Is! Hos Paradis Is laver de ny is hver dag af friske råvarer.

A’petit

Mæsk dig i pastaretter, salater eller fyldig sandwiches fra A´petit. Retterne kan også købes som takeaway, og er perfekte til at tage med på farten, hvis du har travlt.

Espresso House

Gå aldrig ned på god kaffe! Lav et pitstop under indkøbene og slå dig ned hos Espresso House, hvor du foruden kaffe også finder te, iskolde drikke, varm chokolade, juice og meget mere.

Brioche Dorée

Lad dig friste af frugttærte, croissants, baguettes eller andre franske fristelser hos Brioche Dorée. Pssst… Bagerkæden har hjemme i Paris og bød de første lækkersultne gæster på kager i 1976.

Butterfly

Hos Restaurant Butterfly har de mad for enhver smag og til priser alle kan være med på. Var det noget med en skøn brunch at starte dagen på, en pizza til frokost eller en god bøf til middag?

Hallernes Smørrebrød

Hallernes Smørrebrød serverer smørrebrød af årstidens bedste råvarer, som du sjældent glemmer. Vores anbefaling: Tag hellere et stykke for meget end et for lidt, ellers kommer du hurtigt til at fortryde.

Joe & The Juice

Lyngby Storcenter kan også invitere deres gæster på høj musik, energisk stemning, friske juices og lækre sandwiches hos Joe & The Juice! Prøv en af deres lækre juice eller sandwich.

CAFÉ Gino

Har du lyst til italiensk mad i Lyngby Storcenter skal du slå vejen forbi Gino. Her lokker menukortet med den ene italienske klassiker efter den anden… Buon appetito!

7-eleven

Varme drikke, kolde drikke, kager, brød, hot dogs, salater, slik… Listen er lang og du kan få stillet al slags sult og tørst på farten hos 7-Eleven.

Lynhjems

Hos Lynhjems kan du få en ost til enhver andledning og svar på, hvordan det ultimative ostebord ser ud.

Parma & Pasta

Hos Parma & Pasta kan du få alt godt fra Italien blandt andet ravioli med forskelligt fyld, frisk pasta med italiensk sovs og lækre parma-sandwich – alt sammen hjemmelavet.

Sv. Michelsen Chokolade

Har du en sød tand kan det være farligt at gå ind i Sv. Michelsen, for her finder du det lækreste chokolade. Det er svært at forlade butikken tomhændet – så er du advaret.

Tommi’s Burger Joint

Der er ikke noget som en god, saftig burger – og slet ikke, når den kommer fra Tommi’s. Menukortet er ganske simpelt, så det er let at vælge og du kan få en menu til kun 94 kroner!

LêLê Street Kitchen

LêLê Street Kitchen serverer moderne versioner af den traditionelle, vietnamesiske streetfood. Det er hurtig mad på den sunde måde med saft, kraft og masser af smag.

Summerbird

Summerbirds chokolader er så fine, at man næsten ikke nænner at spise dem. Chokoladerne er den perfekte værtindegave eller en gave til dig selv, hvis du trænger til lidt forkælelse.

Føtex

Skal du handle ind til mad i Lyngby Storcenter skal du i Føtex, der har et bredt sortiment af dagligvarer.

Vinspecialisten

Hos Vinspecialisten finder du både hvidvine, rosévine, rødvine, hedvine og mousserende vine i alle prisniveauer og fra stort set alle verdenshjørner.

Få mere inspiration