Månedens trendfarve

Selvom vi befinder os i en tid, hvor alt er tilladt, og hvor intet er forbeholdt de få, er der alligevel visse farver, vi anser som værende særligt feminine – eller som i hvert fald konnoterer et feminint udtryk rent kulturelt set. Og sådan har de fleste det formentligt med farven rød.

 

Blodets farve, livets farve, farven på teatrets brede scenetæppe. Farven for moderskab, for intensitet, for sensualitet og passion. For advarsler, fare, ild og adrenalin. Et politisk signal, et bankende hjerte og engang en fast del af den katolske symbolik (tænk Jomfru Maria og Jesus malet i røde gevandter samt pavernes røde kapper). Ikoniske røde læber, solkyssede kinder og Christian Louboutins udødelige røde stiletsåler.

 

Rød kommer i mange nuancer og alt efter hvilken, er udtrykket forskelligt. Fra helt sart og underspillet rosa, der ikke gør meget væsen af sig, til vibrerende magenta, der nærmest kræver øjets opmærksomhed. Rød er varm og intens – især når det sammensættes i et fuldt outfit. Kraftfuld pink udtrykker power og selvsikkerhed – og er dermed den perfekte nuance til et suit. Postkasserød er ikonisk på neglene, på læberne og på dine accessories til fest. Rødt i alle afskygninger er sensuelt og forførende, når det gælder lingeri. Og en enkelt rød bluse kan være et helt statement i sig selv.

 

Så kast dig blot over den røde farve. Og ikke kun til jul.

lingeri hunkenmoller kvinder lyngbystorcenter

Rød kimono, 350,-
Hunkemöller

loebetroeje sportmaster kvinder lyngbystorcenter

Nike Sphere element løbetrøje, 600,-

Sportmaster

stoevler skoringen kvinder lyngbystorcenter

Tommy Hilfiger støvler, 1.300,-
Skoringen

brille synoptik kvinder lyngbystorcenter

Marc Jacobs brille inkl. basis enkeltstyrkeglas, 2.498,-
Synoptik

taske neye kvinder lyngbystorcenter

Adax skuldertaske fanni, 999,-
Neye

cover phonerep kvinder lyngbystorcenter

Rødt iPhone cover i silikone, 199,-
Phonerep

kjole arket kvinder lyngbystorcenter

A-Line Satin kjole, 750,-

Arket

troeje monki kvinder lyngbystorcenter

Strik cardigan, 300,-
Monki

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020