Løb et nyt år i møde

Den sidste brunkage er spist, gløgg-flasken er tom, og det samme gælder posen med æbleskiver. Julen er officielt slut, og der er en vis sandsynlighed for, at de fleste af os har bare en lille smule dårlig samvittighed over en december med alt for meget mad og alkohol. Så med duften af andesteg stadig hængende i køkkenet, beslutter vi os for at stramme op, leve sundere og starte forfra i det nye år med løbeture hver morgen og droppe kaffen til fordel for grøn te.

 

Nytårsfortsæt? Hvilket nytårsfortsæt?

Men som Bridget Jones siger det, er det også et vigtigt nytårsfortsæt rent faktisk at overholde sine nytårsfortsætter. Undersøgelser viser nemlig, at omkring den 12. januar ebber de gode intentioner ud, og vi vender tilbage til de gode gamle vaner.

Og hvad kan man så udlede af det? At slå for stort brød op er sjældent en god idé. Det lyder sikkert meget godt med både yoga, vinterbadning, juicekur, vægttab og morgenløbetur i regn og rusk – på papiret. Men i realiteten? Knap så meget. Men hvad gør man så?

 

Gå aldrig ned på (løbe)udstyr

Tricket er at holde sig til én ting, og så gennemføre det. Fortæl alle du kender, at du starter på noget nyt. Så har du nogen, der kan hænge dig op på det. Og skal det være, så skal det også være ordenligt. Vil du gerne begynde at løbe? Så køb et par ordentlige løbesko, der passer til lige præcis din fod og din løbestil, og noget solidt løbetøj der rent faktisk kan få dig igennem det danske vintervejr. Om ikke andet føles det lidt federe at blive set på løberuten eller til fitness, når udstyret er i orden. Især efter den 12. januar, når alle de andre for længst har givet op.

Lobejakke Intersport kvinder lyngby storcenter

Nike løbejakke, 729,95
Intersport

Bukser Intersport kvinder lyngby storcenter

Nike løbetights, 449,95
Intersport

Top intersport kvinder lyngbystorcenter

Nike løbetop, 449,95
Intersport

Lobesko Intersport kvinder lyngby storcenter

Nike Pegasus løbesko, 999,95
Intersport

Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020