Konkurrencebetingelser

 

Vilkår for deltagelse i MAKEOVER konkurrencen

Du deltager ved at skrive i kommentarfeltet hvem du synes, der skal have chancen for at vinde denne super fede præmie. Det kan enten være dig selv, et familiemedlem eller en kollega (det er ikke et krav at tagge).


Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook


Betingelsen for at vinde konkurrencen er, at vi får lov til at filme transformationen og bruge det på vores hjemmeside og vores sociale medier.
 
Makeoveren foregår i Lyngby Storcenter den 5. september 2022 mellem kl. 12:00-16:00. Vinderen skal derfor kunne stille op det tidsrum. 
 
Vi kontakter vinderen personligt den 31. august 2022 og skal have en tilbagemelding indenfor 24 timer. Hører vi ikke fra dig indenfor fristen, vil en ny vinder blive trukket. 

Er du den heldige vinder, skal du senest 1. september 2022 kl. 12:00 have sendt os et vellignende billede af dig selv i fuld figur og et af dit ansigt, så stylisten og makeupartisten har et udgangspunkt. 

For at give stylisten de bedste betingelser, skal du kort beskrive dig selv eksempelvis: ”Meget social, går meget ud, dyrker tennis på hobbyplan og hækler med veninderne”


Du kan henvende dig til lsc.info@dsc.dk vedrørende spørgsmål til konkurrencen eller betingelserne.