Årets konfirmandlook til hende

De små forårsblomster titter frem i buskadset. Det betyder forår, og det betyder konfirmation lige om hjørnet. For de flestes vedkommende er konfirmation lig med alenlange lister over ting, der skal købes, ting der skal planlægges og ting der skal overvejes, før den store dag kan blive en vellykket realitet.

Fra sort til hvidt

Én ting er menuen og borddekorationen, noget andet er tøjet. Og for de fleste vedkommende, vil outfittet holde sig til de hvide nuancer. Men sådan har det faktisk ikke altid været. Indtil perioden omkring 1930erne var pigernes konfirmationskjoler faktisk sorte, så den hvide kjole med fine ærmer og feminine detaljer er en forholdsvis moderne tradition.

Læs også: Besøg ÆRA Women i Lyngby Storcenter

Sæson for hvidt

Tilbage til nutiden er der masser af plads til at bryde fri af den hvide kjole, hvis man drømmer om noget helt andet. Præcis som moden dikterer lige nu, hvor rammer er noget, der er til for at blive brudt og bygget om til unikke, individuelle looks. Men på den anden side, så er hvid én af de helt store trends denne sæson og gerne sammensat tone-i-tone – perfekt timet til konfirmationen.

Alternative looks

Selvom du vælger hvidt, kan du dog sagtens stadig udfordre rammerne for det gængse konfirmand-outfit ved at vælge et jakkesæt, en stropbluse til bukser med vidde eller bare en almindelig kjole, der går uden om tyl og pufærmer. For det første giver det masser af kant, og for det andet kan du også få glæde af de enkelte dele bagefter konfirmationen.

Læs også: Shopping – Cool Konfirmand

Hvid top fra & Other Stories I Lyngby Storcenter

Top, 375,-
& Other Stories

Hvid jakke fra & Other Stories I Lyngby Storcenter

Jakke, 560,-
& Other Stories

Hvid buksedragt fra & Other Stories I Lyngby Storcenter

Buksedragt, 795,-
& Other Stories

Hvid kjole fra & Other Stories I Lyngby Storcenter

Kjole, 695,-
& Other Stories

Få mere inspiration
Inspiration

Vælg det sporty vinterlook til fødderne