Kom ud i efterårsvejret

Bare fordi det regner og regner (og regner lidt mere), behøver du ikke føle dig fanget indenfor med skærmen som eneste underholdning. Selvom sommeren er den årstid, vi oftest forbinder med udelivet, så kan efteråret altså også noget ganske særligt på den front.

I år har vi f.eks. én af de bedste svampesæsoner længe, så meld dig på en guidet svampe-tur i den nærmeste skov, og saml kantareller med hjem til flødesaucen. Og hvem ved, måske du finder brombær eller æbler på vejen også?

Du kan også bare pakke en termokande og gå en lang tur i skoven, ved vandet eller om den lokale sø og nyde naturen, der langsomt skifter sin smukke farveham i takt med, at temperaturen daler. Uanset hvad du skal, skal du helt sikkert ud i den friske luft. Og pyt med om de drypper lidt fra himlen. Vi har samlet udstyret, der gør vind og vejr underordnet, når du gerne vil ud i stedet for at se serier.

Ud i naturen drikkedunk Intersport Lyngby Storcenter

Husk drikkelse

Skal du på en lang tur, er det en god idé at tage vand eller saftevand med. Har du en termokande, kan du også tage varme drikke med.

McKINLEY drikkedunk 0.5 L, 89,95
Intersport

Stå fast

Praktisk fodtøj er en must-have, når du skal ud på vandring. Gå efter et højt skaft, så anklen er stabil, uanset hvor bakket dit terræn er.

Timberland støvle, 1.900,-
Intersport

Ud i naturen Timberland stoevler Intersport Lyngby Storcenter
Ud i naturen Vaskemiddel Intersport Lyngby Storcenter

Vask dig vandtæt

Er din vandafvisende jakke ikke så vandafvisende længere? Så giv den en imprægneringsvask, hvor vandtætheden genskabes. Kan også bruges til sko.

Zebla imprægnering til vask, 169,95
Intersport

Bærbar

En praktisk rygsæk er nødvendig. Vælg én, som sidder godt på ryggen, så du kan holde ud at have den på længe. Og giv den evt. en god imprægnering.

Fjällräven rygsæk laptop 15, 595,- (før 849,-)
Neye

Ud i naturen Fjallraeven Neye Lyngby Storcenter
Ud i naturen Taskecover Sportmaster Lyngby Storcenter

Vandtæt taskeomslag

Er din rygsæk ikke vandtæt, kan du heldigvis bare holde regnen ude med en praktisk taske-omslag. Ultra-praktisk at have med og lynhurtig at finde frem.

Taske cover, 50,-
Sportmaster

Den farverige regnjakke

En regnjakke er uundgåelig, når man skal overleve efterårsvejret. En farverig udgave er både godt for humøret og praktisk, hvis du gerne vil kunne ses i landskabet.

Rains regnjakke red, 700,-
Sportmaster

Ud i naturen regnjakke Sportmaster Lyngby Storcenter
Ud i naturen graa regnjakke Sportmaster Lyngby Storcenter

Den afdæmpede regnjakke

Er pangfarver ikke lige dig, så findes der heldigvis også en regnjakke i en afdæmpet farve, som er lidt nemmere også få til at passe ind i hverdagsstilen også.

Rains regnjakke stone, 700,-
Sportmaster

Førstehjælp

Skulle uheldet være ude, er det praktisk at have sårskyl med. Renser effektivt uanset om det er asfalteksem på knæet eller en rift på hånden.

Sårskyl, 45,-
Apoteket

Ud i naturen saltvandsoploesning Apoteket Lyngby Storcenter
Få mere inspiration
Nyhed

Sæsonguide Efterår 2020

Nyhed

Sæsonguide Sensommer 2020