Kom med på streetwear-stilen: Mød Peter fra Quint

8. oktober 2020

Butikskæden Quint er den ukronede konge af streetwear til både drenge og piger, og her finder du altid unikke styles, der med garanti giver attitude til din garderobe.

Hvad er det særlige ved at handle i Quints butikker?

Som sælger i Quint kan jeg skrive under på, at vi går meget op i at følge streetwear-stilen tæt, så vi altid er opdaterede på det, vi sælger. Personligt følger jeg for eksempel alle de mærker, vi har i butikken, på Instagram, så jeg kan følge med i, hvordan kulturen er lige nu, og hvordan stilen udvikler sig. Så vi sælgere har selv den livsstil, der ligger i tøjet. Og da Quint-kæden ligger i hele landet, kan alle være med på streetwear-stilen – den skal ikke kun være for dem i København.

Hvorfor kan man med fordel købe streetwear hos netop jer?

Vi har mange styles og ting, som man ikke kan få andre steder. Vi er eneforhandlere i Danmark på en del brands, som for eksempel Pleasures og Chinatown. Vi har især en masse fede hættetrøjer, da det er en stor del af streetwear-kulturen. Hvis man er til det lidt basic og nedtonede, er det Le Baiser-hættetrøjen, man skal gå efter, og hvis man er til en smule mere gang i den, så kan jeg anbefale Pleasures, Chinatown eller The North Face.

Hvordan kan du se, at streetwear-stilen har udviklet sig?

Vi kan se, at tendensen i forhold til bukser er skiftet meget. Der har været nogle år nu, hvor alt har skullet være smalt og slim, og så med stretch i. Nu skal bukser helst være brede, og de har langt mindre elestan i sig, for det er der jo ingen grund til, når de ikke sidder lige så meget til. For eksempel har vi fået en del bukser hjem fra Carhartt, som har en meget vidde i deres ben. Når man først har vænnet sig til det look, kan det virkelig Og de styles kan virkelig noget.

Hvilken farve bliver dominerende resten af året?

Mørkegrøn er en farve, vi kommer til at se meget af her til efteråret. Den har taget over for den grå farve, vi så sidste år. Mørkegrøn kan du sætte til alt det, du har hjemme i klædeskabet: Blå, sort, det lyse – mørkegrøn går til det hele. Den gule farve kan vi også se er dukket lidt op – sikkert for at bryde med de mørkere farver, nu hvor vi går ind i vinterperioden.

hættetrøje quint lebaiser lyngbystorcenter

Le Baiser T-shirt, 300,-
Quint

t-shirt chinatwon quint lyngbystorcenter

Chinatown T-shirt, 400,-
Quint

carhartt mænd hættetrøje lyngbystorcenter

Carhartt, 800,-
Quint

hættetrøje sunflower mænd lyngbystorcenter

Sunflower sweat, 500,-
Quint

reebook sneaker mænd lyngbystorcenter

Reebok Sneakers, 750,-
Quint

thenorthface dunjakke quint lyngbystorcenter

The Northface Jakke, 2.100,-
Quint

Få mere inspiration
Inspiration

Fotograf og boligstylist Mikkel Dahlstrøm: Boligtrends og mode

Nyhed

Skrædder service i GLS Pakkeshop